Felkészülés: a Fradi kiütötte ellenfelét, Lanzafame duplázott

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.07.19. 21:23
null
Ez a Lanzafame-gólöröm még a tavaszi szezont idézi (Fotó: Török Attila, archív)
A Ferencváros 6–0-ra legyőzte az NB III-as Kozármislenyt a két labdarúgócsapat péntek esti felkészülési mérkőzésén az FTC-MVM Sportközpontban – írja a fradi.hu.

 

A 3x30 perces mérkőzésen a Ferencvárosban azok a játékosok kaptak több játéklehetőséget, akik a szerdai, Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-párharc során nem játszottak vagy kevés időt töltöttek a pályán.

Davide Lanzafame előbb lábbal, majd fejjel talált a baranyaiak kapujába, két gólt szerzett Mikalaj Szihnyevics is. A gólparádét Marten Wilmots és Varga Roland egy-egy szép csavarással tette teljessé.

„Szemlátomást a játékosok jól érezték magukat a pályán, hajtottak, kifutották magukat. Jó meccsünk volt, tetszett, amit a fiúktól láttam. Hogy a mai meccs tapasztalatai alapján fogok-e változtatni a kezdőcsapaton? Azt majd szerdán meglátják” – idézi a Ferencváros hivatalos honlapja Szerhij Rebrov vezetőedzőt.

Mint ismert, a bolgár Ludogorec elleni sikeres BL-nyitány után a zöld-fehérekre a jövő héten újabb selejtező vár: a második forduló első mérkőzésén a máltai bajnok Valletta FC lesz a Groupama Aréna vendége (szerda, 20 óra).

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FTC–KOZÁRMISLENY (NB III) 6–0 (0–0, 3–0)

FTC-MVM Sportközpont
FTC:
Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Sigér, Szpirovszki – Szerető, Bőle, Varga R. – Lanzafame. Csereként pályára lépett: Csonka, Silye, Ihnatenko, Szihnyevics, Wilmots, Szécsi
Gólszerző:
Lanzafame (2), Szihnyevics (2), Wilmots, Varga R.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik