Felkészülés: a DVSC nyert az újonc ellen, szerb csatárt teszteltek

Vágólapra másolva!
2010.07.10. 12:14
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re győzött az élvonal újonca, a Szolnok ellen. A mérkőzésen 11-esből Kulcsár Tamás is eredményes volt, akit nemrég szerződtettek a hajdúságiak a lengyel Poloniától.

A találkozón Miroszlav Grumics személyében egy 26 éves szerb támadót tesztelt a Debrecen, a Banat Zrenjanin csapatától érkező játékost nem kímélte az ellenfél, a dvsc.hu tájékoztatása szerint a 28. percben egy belépő után le kellett cserélni.

A sok kisebb szabálytalanság miatt nem alakult ki folyamatos játék. A tikkasztó melegben a kapuk ritkán forogtak veszélyben, a 34. percben Kulcsár Tamás büntetőjével mégis vezetést szerzett a DVSC. A gól felpörgette a csapatokat, nagyobb lett az iram. A Szolnok egyenlíteni tudott a próbajátékon lévő litván Eimantas Marozas révén, ám a szünet előtt a piros-fehérek visszavették a vezetést.

A második félidőben többnyire a küzdelem dominált, a hajrában a brazil Vinicius állította  be a 3–1-es végeredményt.

A szolnokiaknál egy új próbajátékos tűnt fel, a román Adrian Drida támadó középpályás és legutóbb az UTA Arad együttesében játszott.

 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC-TEVA–Szolnoki MÁV FC 3–1 (2–1)
Debrecen, 200 néző. Vezette: Sápi
DVSC: Verpecz – Bernáth (Szűcs I., 46.), Bíró, Máté P. (Ludánszki, 60.), Mohl (Laczkó, 46., Korhut, 60.) – Kulcsár T. (Nagy R., 60.), Katona (Spitzmüller, 46.), Huszák (Lucas, 60.), P. Pavlovics (Vinicius, 60.) – Grumics (Etogo, 28.), Éles (Angyal, 46.)
SZOLNOK: Tarczy (Groppioni, 46.) – Hevesi-Tóth (Búrány, 46.), Hegedűs Gy. (Kardos N., 46.), Pető Z. (Balogh P., 46.), Rakuljic – Lengyel B. (Koós, 46.), Drida, Molnár Z. (Antal, 46.), Bilics – Alex (Bozian, 46.), Marozas
Gólszerzők: Kulcsár (32. – 11-esből), Etogo (42.), Vinicius (89.), ill. Marozas (36.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik