Felkészülés: 1500 néző, Seydi-dupla és sima DVTK-siker

Vágólapra másolva!
2013.01.26. 12:49
A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését, a piros-fehérek 3–1-re legyőzték az NB II-es Balmazújvárost.

A miskolciaknál a nemrég szerződést hosszabbító L'Imam Seydi duplázott, mellette Bogáti Péter volt még eredményes, az ellenfél gólját Szöllősi Ferenc szerezte.

A regionális portál, a boon.hu tudósítása szerint 1500 néző volt kint a meccsen.

A DVTK-ban próbajátékos nem lépett pályára, három fiatal (Hutter Máté, Eperjesi Gábor és Menyhért Ádám) viszont lehetőséget kapott Szentes Lázártól a bizonyításra.

A dvtk.eu tudósítása szerint a 26. percben a Balmazújváros szerzett vezetést, majd az 50. percben Fernando nagyszerű kiugratása után Seydi lépett ki a védők közül és a labdát a kapus mellett is elhúzva gurított a kapuba. Két perccel később Gallardo adott be a jobb oldalról, Seydi belecsúsztatott, majd a labdát Bogáti továbbította közelről a kapuba.

A Bogáti, Seydi együttműködés a 80. percben is gólt eredményezett a Diósgyőrnek, Bogáti bal szélről elvégzett szabadrúgása kiperdült a balmazújvárosi kapus kezéből, Seydi pedig két méterről, vetődve az üres kapuba lőtt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

DIÓSGYŐR VTK –BALMAZÚJVÁROS 3–1 (0–1)
Diósgyőr, műfüves pálya, 1500 néző. V: Takács.
DVTK, 1. félidő: Ribánszki – Vági A., Vadász, Hanek, Gohér – Takács P., Elek Á.– Gosztonyi, Tisza, J. Luque – Bacsa. 2. félidő: Tajti - Menyhért Á., Nagy T., Hutter, Eperjesi – Sekour, Abdouraman – Gallardo, Fernando, Bogáti – Seydi.
BALMAZÚJVÁROS:
Szalma (Mester) – Bokros, Kiss L. (Papp F.), Németh Á, Forgács (Ludánszki I.) – Szöllősi (Arnóczki), Virágh A. (Karacs), Nagy R., Kónya – Belényesi (Murák), Urbin.
Kiállítva:
Forgács (cserével), Bokros.
G:
Seydi (2), Bogáti, ill. Szöllősi

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik