Szerződést hosszabbítottak Géresi Krisztiánnal (Fotó: molfehervarfc.hu)

 

A klubhonlap beszámolója szerint Géresi Krisztián öt évvel ezelőtt debütált az élvonalban, azóta összesen 76 tétmérkőzésen 13 gólt szerzett a csapat színeiben. A 26 éves támadót több sérülés is hátráltatta, így sem a 2018–2019-es, sem a 2019–2020-as idényben nem tudott pályára lépni a székesfehérvári együttesben.

A Fehérvár azt nem hozta nyilvánosságra, hogy Géresi hány évre szóló szerződést írt alá.

 
Géresi Krisztián: Hiányzik a foci, nagyon szeretnék már játszani

„Senkinek, még az ellenségeimnek sem kívánom azt, amin az elmúlt két és fél évben Géresi Krisztián keresztülment. A klub mindvégig mellette állt, mindenben támogattuk, neki pedig eszébe sem jutott az, hogy ne itt, a Vidiben építse fel magát ismét. A mai világban nagyon jó dolog az, hogy vannak olyan emberek, akikben még meg lehet bízni, sajnos ritkaság az ilyen. Várjuk vissza azt a Géresi Krisztiánt, aki annak idején a válogatott ajtaján dörömbölt, mert az a játékos ennek a mai Vidinek is nagy erősítést jelenthet” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató a klubhonlapnak.

„Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a klub vezetőinek, akik egy percig sem mondtak le rólam. Csak előre tekintek, nem szeretnék a múlttal foglalkozni, legszívesebben elfelejteném az elmúlt két és fél évet. Ugyanakkor főleg mentálisan nagyon megerősödtem ez idő alatt. A családomnak és a páromnak is szeretném megköszönni, hogy végig mellettem álltak. Az elmúlt hetekben az NB III-as csapattal készültem, edzőmeccseken is pályára léptem. Nyilván még nem vagyok jó erőnléti állapotban, de már nagyon várom, hogy elkezdődjön az NB I-es csapat felkészülése, és csatlakozhassam a többiekhez. Rengeteg támogatást kaptam a szurkolóktól is, a városban nagyon sokan megállítottak a utcán, jobbulást kívántak, és folyamatosan érdeklődtek a hogylétemről. Az pedig, hogy a 2016-os gólomat az év Vidi-góljának választották a drukkerek, kifejezetten jólesett, már csak ezért is szeretnék minél jobb formában visszatérni, és újabb szép sikerekhez segíteni a csapatot” – idézi a molfehervarfc.hu Géresi Krisztiánt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Budu Zivzivadze (grúz, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Bolla Bendegúz (ZTE), Tamás Krisztián (ZTE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: –
Távozók: Anel Hadzic (bosnyák-osztrák, szabadon igazolható), Huszti Szabolcs (visszavonult), Juhász Roland (visszavonult), Vinícius (brazil-magyar, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Zsóri Dániel (Budafok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Berecz Zsombor (Mezőkövesd – kölcsön után végleg), Futács Márkó (Bp. Honvéd), Tamás Krisztián (Bp. Honvéd)