Fehérvár: hosszabbítottak a saját nevelésű támadóval

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.11. 16:44
null
Szerződést hosszabbítottak Géresi Krisztiánnal (Fotó: <a href="https://www.molfehervarfc.hu/2020/07/11/geresi-krisztiannal-szerzodest-hosszabbitottunk.html" target="_blank">molfehervarfc.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított saját nevelésű támadójával, Géresi Krisztiánnal.

A klubhonlap beszámolója szerint Géresi Krisztián öt évvel ezelőtt debütált az élvonalban, azóta összesen 76 tétmérkőzésen 13 gólt szerzett a csapat színeiben. A 26 éves támadót több sérülés is hátráltatta, így sem a 2018–2019-es, sem a 2019–2020-as idényben nem tudott pályára lépni a székesfehérvári együttesben.

A Fehérvár azt nem hozta nyilvánosságra, hogy Géresi hány évre szóló szerződést írt alá.

„Senkinek, még az ellenségeimnek sem kívánom azt, amin az elmúlt két és fél évben Géresi Krisztián keresztülment. A klub mindvégig mellette állt, mindenben támogattuk, neki pedig eszébe sem jutott az, hogy ne itt, a Vidiben építse fel magát ismét. A mai világban nagyon jó dolog az, hogy vannak olyan emberek, akikben még meg lehet bízni, sajnos ritkaság az ilyen. Várjuk vissza azt a Géresi Krisztiánt, aki annak idején a válogatott ajtaján dörömbölt, mert az a játékos ennek a mai Vidinek is nagy erősítést jelenthet” – mondta Kovács Zoltán sportigazgató a klubhonlapnak.

„Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a klub vezetőinek, akik egy percig sem mondtak le rólam. Csak előre tekintek, nem szeretnék a múlttal foglalkozni, legszívesebben elfelejteném az elmúlt két és fél évet. Ugyanakkor főleg mentálisan nagyon megerősödtem ez idő alatt. A családomnak és a páromnak is szeretném megköszönni, hogy végig mellettem álltak. Az elmúlt hetekben az NB III-as csapattal készültem, edzőmeccseken is pályára léptem. Nyilván még nem vagyok jó erőnléti állapotban, de már nagyon várom, hogy elkezdődjön az NB I-es csapat felkészülése, és csatlakozhassam a többiekhez. Rengeteg támogatást kaptam a szurkolóktól is, a városban nagyon sokan megállítottak a utcán, jobbulást kívántak, és folyamatosan érdeklődtek a hogylétemről. Az pedig, hogy a 2016-os gólomat az év Vidi-góljának választották a drukkerek, kifejezetten jólesett, már csak ezért is szeretnék minél jobb formában visszatérni, és újabb szép sikerekhez segíteni a csapatot” – idézi a molfehervarfc.hu Géresi Krisztiánt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők:Budu Zivzivadze(grúz, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:Bolla Bendegúz(ZTE),Tamás Krisztián(ZTE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:Anel Hadzic(bosnyák-osztrák, szabadon igazolható),Huszti Szabolcs(visszavonult),Juhász Roland(visszavonult),Vinícius(brazil-magyar, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:Zsóri Dániel(Budafok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Berecz Zsombor(Mezőkövesd – kölcsön után végleg),Futács Márkó(Bp. Honvéd),Tamás Krisztián(Bp. Honvéd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik