Fehérvár: Muszliu lett az idény legjobbja Észak-Macedóniában

Vágólapra másolva!
2019.12.27. 11:39
null
Viszar Muszliu lett az északmacedón élvonal előző idényének legjobbja (Fotó: <a href="https://www.molfehervarfc.hu/2019/12/25/visar-musliu-lett-a-2018-19-es-szezon-legjobb-jatekosa-eszak-macedoniaban.html" target="_blank">molfehervarfc.hu</a>)
A Mol Fehérvár FC 25 éves hátvédjét, Viszar Muszliut választották meg a 2018–2019-es idény legjobb játékosának az északmacedón élvonalban – számolt be róla a magyar klub honlapja. 



A 20-szoros északmacedón válogatott védő a Shkëndijával 79 pontot gyűjtve bajnoki címet ünnepelhetett, a másodikként záró Vardar csupán 64-ig jutott. Muszliu együttese a liga fölényesen legjobb gólkülönbségével (+51) zárt, és 36 forduló alatt csupán 29 gólt kapott.

A menetelésből a részét négy góllal és egy gólpasszal is kivevő futballistát augusztusban szerződtette a fehérvári csapat, amelynek színeiben eddig 19 tétmérkőzésen lépett pályára, a bajnokságban két gól és egy assziszt díszíti a statisztikai lapját.

A fehérvári klubhonlap mindeközben arról is beszámolt, hogy szülőhelye, Gosztivar (albánul: Gostivari) várossá avatásának 23. évfordulóján Muszliut választották meg a település történetének legsikeresebb férfi sportolójává.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik