Fehérvár: a tervek szerint halad Huszti felépülése

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.10.15. 09:41
Barta Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC fizioterapeutája elárult néhány új részletet Huszti Szabolcs rehabilitációjával kapcsolatban.

„Huszti Szabolcs rehabilitációjaa műtét utáni első napon elkezdődött, a mai naptól már itt, Székesfehérváron folytatódik a teljes gyógyulást elősegítő munka – idézi a molfehervarfc.hu Barta Gábort.Délelőtt megtörtént a varratszedés, a következő két hétben a legfőbb célunk az lesz, hogy növelni tudjuk kilencven fokig Szabolcs műtött lábának a mozgástartományát. Fontos megelőznünk azt, hogy beduzzadjon a térde, valamint azt is, hogyizomtömeget veszítsen.”„Huszti Szabolcs rehabilitációjaa műtét utáni első napon elkezdődött, a mai naptól már itt, Székesfehérváron folytatódik a teljes gyógyulást elősegítő munka – idézi a molfehervarfc.hu Barta Gábort.Délelőtt megtörtént a varratszedés, a következő két hétben a legfőbb célunk az lesz, hogy növelni tudjuk kilencven fokig Szabolcs műtött lábának a mozgástartományát. Fontos megelőznünk azt, hogy beduzzadjon a térde, valamint azt is, hogyizomtömeget veszítsen.”

„Különböző módszerekkel segítjük a szalag beépülését, valamint kezeljük a sebet. Nagyon az út elején járunk, de azt örömmel mondhatom, hogy eddig semmiféle komplikáció nem lépett fel. Minden a tervek szerint halad, persze nagyon hosszú út vár még Szabolcsra a teljes felépülésig.”

Mint ismert, a székesfehérváriakhoz 2018 februárjában szerződő Huszti az Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésen (0–2) sérült meg. A korábbi válogatott középpályást néhány nappal később meg is operálták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik