Fehérvár: a klub reagált a román kapitány szavaira

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.08.22. 13:48
Hivatalos közleményben reagált a Mol Fehérvár FC Cosmin Contra román szövetségi kapitány nyilatkozatára, amelyben azt mondta, az NB I-ben listavezető klub nyomást gyakorolt Adrián Rusra.

Mint ismert, Contra a Digi Sport televíziónak azt mondta, a Fehérvár az NB III-as tartalékcsapatába küldte a 23 éves védőt – ezzel nyomást gyakorolva, hogy a játékos a magyar válogatottat válassza a román nemzeti csapat helyett.

„Rus Adrián az első keret tagja, természetesen nincs szó semmilyen büntetésről, nyomásgyakorlásról. A Mol Fehérvár FC büszke arra, hogy nemcsak a magyar válogatottban, hanem a határokon túl is számítanak játékosainkra. Rus Adriánon kívül Georgi Milanov, Viszar Muszliu és Boban Nikolov is meghívót kapott hazája válogatottjába a napokban. Az NB III-as csapatban az elmúlt években is rendszeresen pályára léptek az első kerethez tartozó játékosok, nagy tévedés ebből bármilyen negatív következtetést levonni” – idézi a Fehérvár hivatalos honlapja Kovács Zoltán sportigazgatót.mondta, a Fehérvár az NB III-as tartalékcsapatába küldte a 23 éves védőt – ezzel nyomást gyakorolva, hogy a játékos a magyar válogatottat válassza a román nemzeti csapat helyett.

„Rus Adrián az első keret tagja, természetesen nincs szó semmilyen büntetésről, nyomásgyakorlásról. A Mol Fehérvár FC büszke arra, hogy nemcsak a magyar válogatottban, hanem a határokon túl is számítanak játékosainkra. Rus Adriánon kívül Georgi Milanov, Viszar Muszliu és Boban Nikolov is meghívót kapott hazája válogatottjába a napokban. Az NB III-as csapatban az elmúlt években is rendszeresen pályára léptek az első kerethez tartozó játékosok, nagy tévedés ebből bármilyen negatív következtetést levonni” – idézi a Fehérvár hivatalos honlapja Kovács Zoltán sportigazgatót.

Az ügyről bővebben ide kattintva olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik