Exkluzív Mészáros Lőrinc-interjú; Moen nehezen búcsúzott Siófoktól

Vágólapra másolva!
2020.07.11. 23:19
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• Exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak Mészáros Lőrinc, a labdarúgó NB I-ben bronzérmes Puskás Akadémia csapatát működtető alapítvány elnöke. Az üzletember elmondta, sok élvonalbeli klub vezetője gratulált a csapat történetének eddigi legjobb eredményéhez, igaz, nem mindenkitől érkezett üzenet. A felcsúti sportvezető arról is beszélt, hogy boldogabb már csak akkor lehetne, ha az elmúlt több mint tíz évben sikerült volna megnyerniük az ifjúsági Puskás–Suzuki-kupát. Szóba került többek között az akadémistáknak adott játéklehetőség, Hornyák Zsolt vezetőedző szerepe és az is, mi lesz a sporttal a világjárvány nyomán.
• Exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak Mészáros Lőrinc, a labdarúgó NB I-ben bronzérmes Puskás Akadémia csapatát működtető alapítvány elnöke.
Az üzletember elmondta, sok élvonalbeli klub vezetője gratulált a csapat történetének eddigi legjobb eredményéhez, igaz, nem mindenkitől érkezett üzenet. A felcsúti sportvezető arról is beszélt, hogy boldogabb már csak akkor lehetne, ha az elmúlt több mint tíz évben sikerült volna megnyerniük az ifjúsági Puskás–Suzuki-kupát. Szóba került többek között az akadémistáknak adott játéklehetőség, Hornyák Zsolt vezetőedző szerepe és az is, mi lesz a sporttal a világjárvány nyomán.

• Gereben Lívia, az Atomerőmű KSC Szekszárd 20 éves bedobója, akinél tavaly leukémiát diagnosztizáltak, átesett több kemoterápiás kezelésen és egy vértranszplantáción, de hatalmas lelkierőről tanúbizonyságot téve nemcsak túlélte a betegséget, és közel került a teljes felépüléshez, hanem már öt napig együtt is dolgozott a Székesfehérváron edzőtáborozó felnőttválogatottal. Hét edzésen vett részt, és amikor már ott volt a parketten, s végezte a feladatokat, teljesen átszellemült, és egyáltalán nem érezte a sok hónapos kihagyást. Lapunknak azt mondta, az ismerős és szeretett közeg biztonságérzetet adott neki.

• Borzasztóan nehéz döntés volt elköszönni a Siófoktól, nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Tor Odvar Moen, az NB I-es női kézilabdacsapat norvég edzője, aki még az elmúlt év utolsó napjaiban jelentette be, hogy nem tölti ki 2018 nyarán megkötött hároméves szerződését az SKC-nál, családi okok miatt két idény után a nyáron hazatér. Döntését azzal indokolta, hogy közelebb szeretett volna lenni az otthonához és a családjához. Két éve egy új és ambiciózus projekt részeként szerződött Siófokra, és úgy érzi, élete egyik legjobb döntése volt Magyarországra jönni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik