Elkezdték! 12 csapatnál zajlik a munka - körkép Debrecentől Győrig

Vágólapra másolva!
2012.06.18. 19:06
null
A debreceniek orvosi vizsgálattal kezdték a felkészülést (Fotó: dvsc.hu)
A Bp. Honvéd és az MTK már elkezdte a felkészülést, hétfőn újabb tíz élvonalbeli klub labdarúgói vágtak bele az edzésekbe. A felkészülés kezdetével pedig több klub is bejelentett változásokat a játékoskeretében – körkép Debrecentől Győrig.

 

DEBRECEN: POLEKSZICS IS KÉSZÜL, HALMOSIT KÖLCSÖNVENNÉK

A NYÁRI FELKÉSZÜLÉS KEZDETE
Június 18., hétfő: Debrecen, Eger, Győr, Haladás, Kaposvár, Kecskemét, Paks, Pécs, Siófok, Videoton.
Június 20., szerda: Lombard.

Június 21., csütörtök: Ferencváros.

Június 25., hétfő: Diósgyőr, Újpest.

Az MTK és a Honvéd már múlt héten elkezdte a munkát.

A DVSC-Teva játékosai ma reggel találkoztak az Oláh Gábor utcai stadion öltözőjében, vért vettek tőlük, majd a játékosok átmentek a sportorvosi rendelőbe, ahol elvégezték rajtuk a rutinvizsgálatokat. Ez elsősorban vérnyomásmérésből, szemvizsgálatból és EKG-ból állt – tudósít a dvsc.hu.

Megérkezett a csapathoz Selim Bouadla is az öccsével, Slimanéval, akit néhány hete már tesztelt a szakvezetőség, és bár még nem írt alá a Debrecenhez, úgy tudjuk, a legutóbb a francia másodosztályú Chateauroux alkalmazásában álló labdarúgó előrehaladott tárgyalásokat folytat a klubbal, napokon belül eldőlhet a sorsa.

A másik „új" fiú a mai első programon Ibrahima Sidibe volt, akinek szerződtetését már korábban bejelentették. A szenegáli támadó számára azonban nem teljesen idegen a debreceni öltöző, hiszen korábban évekig futballozott a hajdúságiaknál.

A debreceniek ma délután erdei futáson is részt vettek, majd edzést is vezényelt Kondás Elemér vezetőedző az Oláh Gábor utcai stadionban. A felkészülésbe bekapcsolódott Vukasin Polekszics kapus is, akinek június 30-án lejár az UEFA-eltiltása.

A keretből a korábban a válogatottnál számításba vett játékosok, Mészáros Norbert, Szakály Péter, Varga József és az utánpótlás-válogatottban szereplő Bódi Ádám csütörtökön, míg a gaboni Roguy Méyé jövő hétfőn kapcsolódik be a felkészülésbe. Az első kerettel kezdte meg a felkészülést két fiatal, Csorba Szabolcs és Oláh Gergő. Kondás Elemér elmondta, lehetett volna még olyan játékost találni, aki az első csapattal kezd, hiszen több tehetséges fiatal vanpéldául a Létavértesben is, ám ők még szombaton az NB III-ban bajnoki mérkőzést játszottak, úgyhogy nekik még pihenőre van szükségük. Később kialakul, lesz-e még valaki, aki csatlakozik az első kerethez. A játékoskerettel kapcsolatos hír, hogy felvetődött annak lehetősége, hogy Halmosi Pétert kölcsönvenné a Debrecen a Haladástól.

Kondás Elemér a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a bajnokcsapat felkészüléséről.

„Holnap és csütörtökön két tréning lesz, a többi napon egy, míg szombaton egymás közötti játékkal zárjuk a hetet. Vagyunk annyian, hogy három részre osszuk a csapatot, amíg az egyik játszik, a másik foglalkozáson vesz részt, majd csere, így mindenki lehetőséget tud kapni, és mindenki edz is egy kicsit" – mondta a dvsc.hu-nak Kondás Elemér, aki arról is beszélt, hogy ezúttal sem lehet számítani próbajátékosok özönére Debrecenben.

„Nem nagyon szeretnénk próbajátékosokat. Elképzelhető, hogy néhányat megnézünk, de ahogy korábban is lehetett tapasztalni, nem jönnek csőstül a labdarúgók – fogalmazott a vezetőedző, aki az időjárásra is kitért. – Nagy összegben mertem volna fogadni, hogy amikor elkezdjük a felkészülést, bejön a nagy meleg. Ez ellen úgy lehet védekezni, hogy korábban kezdjük a délelőtti edzéseket, valamint később a délutániakat. Közben a játékosok tudnak regenerálódni, és fontos, hogy rengeteg folyadékot igyanak."

DEBRECENI VSC
Érkezők: Balajti Ádám (MTK Budapest – lejár a kölcsönszerződése), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza Spartacus – lejár a kölcsönszerződése), Huszák Tamás (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Vinicius Galvao (brazil, Nyíregyháza Spartacus – lejár a kölcsönszerződése), Ibrahima Sidibe (szenegáli, Belgium – Westerlo, szabadon igazolható)

Távozik/távozhat: Adnan Alisic (bosnyák-holland, ?), Eugene Salami (Kecskemét – kölcsönbe)

Kiszemeltek: Slimane Bouadla (francia-algériai, Chateauroux – Franciaország, próbajáték), Halmosi Péter (Haladás)

 

GYŐR: MÁR AZ ELSŐ NAPON BEJELENTETTÉK, KIKKEL ERŐSÍTENÉNEK

Magyarországon ritkán kezdik a csapatok a felkészülést rögtön sajtótájékoztatóval, ám Győrben ez történt.

Amint arról korábban már beszámoltunk, több új játékos, így a szlovén Rok Kronaverter, a szerb Nemanja Andrics és Lipták Zoltán érkezését jelentették be, az új fiúk az első tréningen még nem vettek részt.

Eldőlt, hogy Marek Strestík marad a csapatnál, Rati Alekszidzével még egyeztetnek a vezetők, míg a kiszemeltek között Elek Ákos és Lencse László neve is szerepel.

GYŐRI ETO
Érkezők: Nemanja Andrics (szerb, FK Rad Beograd – Szerbia), Fuad Bugerra (algériai, CS Constantine – Algéria, lejár a kölcsönszerződése), Nicolas Ceolin (brazil, Budapest Honvéd – lejár a kölcsönszerződése), George Ganugrava (grúz, ZTE FC – lejár a kölcsönszerződése), Rok Kronaveter (szlovén, Cottbus – Németország), Lipták Zoltán (Újpest), Mihai Nicorec (román – ZTE, kölcsönből vissza), Lasa Totadze (FC Dila Gori – Grúzia, lejár a kölcsönszerződése), Marek Strestík (cseh-szlovák, FC Zbrojovka Brno)
Távozik/ távozhat: Marek Strestík (cseh-szlovák, FC Zbrojovka Brno – Csehország, lejár a kölcsönszerződése), Kiss Máté (Siófok – kölcsönbe), Windecker József (Siófok – kölcsönbe), Varga Tamás (Siófok – kölcsönbe), Molnár Tibor (Siófok – kölcsönbe)
Kiszemeltek: Antal Botond (KTE), Elek Ákos (Videoton), Lencse László (Videoton)

 

KAPOSVÁR: VISSZATÉRŐK – WALTNER ÉS PRUKNER

A Kaposvár első edzése előtt Illés János ügyvezető-elnök bemutatta Prukner Lászlót, az együtteshez két év után visszatérő vezetőedzőt. Az első tréningen azonban nem ő volt az egyetlen visszatérő, mivel Waltner Róbert is a kaposvári együttes tréningjeit látogatja. A 34 éves, hatszoros válogatott támadó az 1997–1998-as szezonban volt a kaposváriak játékosa, legutóbb Ausztriában játszott, jelenleg viszont klub nélküli, még tárgyal a Kaposvárral a szerződéskötésről.

Visszatért a csapathoz Oláh Lóránt, Vadas Zalán, Házi Bence és Serghei Alexeev, akiknek lejárt a kölcsönszerződésük. Boris Gujic már korábban távozott, míg az FC Luganótól kölcsönbe érkezett Bebetóval és Addóval még tárgyalnak a folytatásról a vezetők.

A csapat napi két edzéssel várhatóan hat-hét edzőmérkőzéssel készül fel az őszi szezonra.

„Vegyes volt az elmúlt két év, a zalaegerszegi helyzet tarthatatlannak bizonyult, és én nem várhattam tovább –nyilatkozta Prukner a sonline.hu-nak. – Júniusban keresett meg a klub, hogy lenne-e kedvem visszajönni. Ezt követően sok mindenről beszélgettünk, majd úgy döntöttem, hazajövök. Természetesen több mindenben változtam, bízom benne, hogy sokkal tapasztaltabb lettem. Sok újat láttam, ennek van pozitív és negatív hozadéka is. Amennyiben a klub és a játékosok partnerek lesznek, bízom benne, hogy mindennek a pozitív hozadékát tudom megvalósítani, és előre tudunk lépni. A kollégáimmal közösen meg kell nézni, hogy, amit meg akarunk valósítani, ahhoz ki akar alkalmazkodni, illetve nekem mennyire kell alkalmazkodnom. Értelemszerűen ez egy kétirányú folyamat. Ha működik, akkor nem feltétlen szükséges sok helyen változtatni, de egy-két játékos a vérfrissítés szempontjából azért jót tenne."

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI

Érkezők: Serghei Alexeev (moldovai, Maccabi Netanja – Izrael, lejár a kölcsönszerződése), Házi Bence (BKV Előre – lejár a kölcsönszerződése), Oláh Lóránt (Ferencváros, lejár a kölcsönszerződése), Vadas Zalán (BKV Előre – lejár a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Boris Gujic (bosnyák, FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Aaaron Dankwah „Addo” (ghánai, Lugano – Svájc, lejár a kölcsönszerződése), Bebeto (szenegáli, Lugano – Svájc, lejár a kölcsönszerződése,)
Kiszemeltek:

 

KECSKEMÉT: PRÓBAJÁTÉKOS A VASASTÓL, ÚJ IGAZOLÁS A REAC-TÓL ÉS A DVSC-TŐL

Hétfőn Kecskeméten is megkezdődött a felkészülés. A keret még nem teljes, hiszen vannak, akik több szabadságot kaptak, és többen még rehabilitációjukat végzik. A csapattól külön készült Gyagya Attila és Mohl Dávid, Varga Róbert és Antal Botond műtét után lábadozik, míg Borszéki Csaba a strandlabdarúgó-válogatottal edzőtáborozik. Próbajátékra jelentkezett Merczel Zsolt, aki legutóbb a Vasasban szerepelt.

Új szerzemény a REAC-tól megszerzett Sós Márkó és a Debrecentől kölcsönbe jövő Eugene Salami. Este újabb két igazolást jelentettek be: a támadó középpályás Milan Csokics a szerb második ligás OFK Mladenovactól érkezett, míg a támadó Csima Péter a saját utánpótlásban nyújtott olyan teljesítményt, aminek köszönhetően aláírhatta első profi szerződését. Csokics jött, Csukics megy, a nagy munkabírású középpályás 3 és fél év után távozik a kecskemétiektől, akiknél 91 mérkőzésen ötször talált be.

KECSKEMÉTI TE

Érkezők: Sós Márkó (REAC), Eugene Salami (nigériai – DVSC-Teva), Milan Csokics (szerb – OFK Mladenovac), Csima Péter (saját nevelés, első profi szerződés)

Távozik/távozhat: Lencse László (Videoton – lejár a kölcsönszerződése), Alekszandar Alempijevics (szerb, Ferencváros?), Balog Marcell (?), Vladan Csukics (szerb, Ferencváros?)

Kiszemeltek: Oláh Lóránt (Kaposvár), Vic Kamara (Sierra Leone-i, próbajáték), Merczel Zsolt (Vasas, próbajáték)

 

HALADÁS: SEPER VISSZATÉRT, OROSS TÁVOZOTT

A Haladás első nyári edzésén hétfő délelőtt Oross Márton már át sem öltözött a tréningre, mert az NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmótnál folytatja pályafutását. Érkezett azonban két próbajátékos: a portugál Silvério és a Ciprusról hazatérő Seper Ákos. Halmosi Péter, Iszlai Bence és Radó András sem jelent meg a hétfői összetartáson, ám a három futballista egy hét pluszpihenőt kapott.

„Az első héten napi egy edzéssel készülünk a bajnokságra, majd szombaton Zalalövőn vívunk hírverő meccset – jelezte a szombathelyi klub hivatalos honlapjának Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője. – A második héttől aztán már nehezebbnek ígérkező felkészülési mérkőzéseket is lekötöttünk, és ez a későbbiekben is ígylesz, előfordul, hogy dupla edzőmérkőzést is játszunk. A csúcsterhelést éppen ezek az edzőmérkőzések jelentik a fiúk számára. Nyáron egyébkénttöbb lehetőség nyílik a taktikai, technikai dolgok elsajátítására is, úgyhogy igyekszünk élni a lehetőséggel. Az Eb-meccseket nézve megállapíthatom: szakmai stábunk jó úton halad, azt a trendet követtük eddig is, és követjük a jövőben, amelyeket Ukrajnában és Lengyelországban láthatunk – persze átültetve a mi közegünkre. Ez azt jelenti, hogy védekezésben is támadásban is próbálunk offenzívak, kezdeményezők lenni. A vezetők megkérdezték, hogy akarunk- e edzőtábort, de köszönettel visszautasítottam a lehetőséget, hiszen Szombathelyen minden adva van a munkához, sok külföldi együttes pedig a szomszédos Ausztriában edzőtáborozik – velük pedig összecsaphatunk."

Artner elmondta, Goran Vujovics, Marián Sluka és Sipos Norbert távozik. A Haladás vezetőedzője beszélt a várható nyári átigazolásokról is.

„Mivel három csatárunkat is elveszítettük, egy minőségi támadót mindenképpen igazolnunk kell. Ami Marcit illeti: nagyon sajnáljuk, hogy elmegy, de a család és a több játéklehetőség döntő volt számára – folytatta Artner Tamás. – Visszatérve az igazolásokra, valamennyi csapatrészbe szeretnék egy-egy meghatározó játékost szerződtetni, tehát három minőségi futballistát jó lenne hoznunk. Szóba került Bori Gábor neve, de mellette örülnék Andorka Péter érkezésének is. A héten velünk készül Seper Ákos, és itt edz a portugál Silvério, mindkettőjüket megnézzük, és majd eldöntjük, mi lesz velük. Az biztos, hogy Kalász Milánt felhozom az első csapathoz, viszont Gyurján Bencét, Skriba Mátét és Farkas Márkot NB II-es együttesekhez adjuk kölcsön."

SZOMBATHELYI HALADÁS
Érkezők: Irhás Ignác (Mezőkövesd – lejár a kölcsönszerződése), Simon Attila (Soproni VSE – lejár a kölcsönszerződése), Szvoboda Szabolcs (Budaörs – lejár a kölcsönszerződése), Nagy Dániel (Videoton, meghosszabbították a kölcsönszerződését)
Távozik/távozhat: Horváth András (?), Oross Márton (Gyirmót), Sipos Norbert (?), Marián Sluka (szlovák, ?), Goran Vujovics (montenegrói, Videoton – lejár a kölcsönszerződése), Gyurján Bence (?), Skriba Máté (?), Farkas Márk (?)
Kiszemeltek: Andorka Péter (Pécsi MFC), Balogh Béla (Kecskeméti TE), Bori Gábor (KTE), Silvério (portugál, Sertanense FC – Portugália, szabadon igazolható, próbajáték), Seper Ákos (szabadon igazolható)

 

EGER: VÁLTOZATLAN KERET

Új futballistát még nem igazolt és többnyire az NB II-es bajnoki címet nyerő játékosokkal kezdte meg a felkészülést hétfőn az Egri FC, bár kiszemeltek már vannak.

Az újonc klubnál három játékos kölcsönadási szerződése jár le június 30-án, ám Bíró Péter (Lombard FC), Fürjes Ádám (Vasas) és Horváth Zoltán (Cigánd) további sorsáról még nem döntöttek a vezetők.

A Szentmarjay Tibor Városi Stadion gyepszőnyegének kímélése miatt elképzelhető, hogy az első időszakban valamelyik Eger melletti település pályáján gyakorolnak majd a hevesiek. A bajnoki rajtig hátralévő menetrendet hamarosan pontosítja Vancsa Miklós klubigazgató és Simon Antal vezetőedző, de az már bizonyosnak tűnik, hogy június 30-án és július 1-jén Szlovákiába utazik a gárda egy tornára.

EGRI FC
Érkezők: Preklet Csaba (Reggina – Olaszország, kölcsön után végleg)
Távozik/távozhat: Bíró Péter (Lombard Pápa – lejár a kölcsönszerződése), Fürjes Ádám (Vasas – lejár a kölcsönszerződése)
Kiszemeltek: Lázok János (Duisburg – Németország, szabadon igazolható), Montvai Tibor (Paks), Németh Norbert (Bp. Honvéd), Sipeki István (Paks), Liban Abdi (szomáliai-norvég, Ferencváros)

 

PAKS: HREPKA BIZTOSAN NEM TÉR VISSZA

Pakson hétfőn délután kezdődött meg a nyári munka. A paksiak hivatalos honlapja szerint a vezetőség részéről Haraszti Zsolt ügyvezető köszöntötte a játékosokat a mai edzés előtt, és mondott néhány gondolatot az előttük álló feladatokról, majd Kis Károly vezetőedző vette át a szót, és tájékoztatta a keretet a menetrendről.

A kezdésig hátralévő hat hétből, az elsőn napi egy, majd utána napi két edzés lesz. A negyedik héten edzőtáborba utazik a csapat Tiszaújvárosba. Azon a héten három mérkőzést is játszik a csapat.

Ami a Paks keretében történő változásokat illeti: Vári Barnabás visszaérkezett Szolnokról, ahol kölcsönben volt, de felkészülését a Siófoknál kezdi meg, csakúgy, mint Bohner Roland és Pap Roland. Ugyanakkor a Siófokon kölcsönben szereplő Heffler Norbert és Nagy István visszatért, és Pakson készül.

Az MTK-tól egy évre kölcsönkapott Hrepka Ádám visszatért a fővárosi klubhoz, és a paksi honlap tájékoztatása szerint a kék-fehéreknél folytatja pályafutását. A Regginától kölcsönkapott Szatmári Lóránd szerződése is lejárt, de az ő sorsa még nem dőlt el.

Montvai Tibor szerződése lejárt, valamint Tamási Gáborral még tárgyalások folynak. Egy játékossal, Laczkovich Donáttal pedig szerződést bont a klub. Montvai pedig, ahogy arról már beszámoltunk, Nyíregyházára igazol.

Ami az érkezőket illeti, két-három igazolás várható. Folynak az egyeztetések, és a napokban eldőlhet, hogy ki, vagy kik kerülnek Paksra, mivel mind a vezetőség, mind a szakmai stáb szeretné minél hamarabb együtt tudni azt a keretet, amellyel július végén nekivágnak a 2012–2013-as idénynek.

PAKSI FC
Érkezők: Heffler Norbert (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Nagy István (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Simon Attila (Siófok), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – lejár a kölcsönszerződése)
Távozik/távozhat: Gévay Zsolt (Gyirmót?), Hrepka Ádám (MTK Budapest – lejár a kölcsönszerződése), Laczkovich Donát (?), Montvai Tibor (Nyíregyháza), Szatmári Lóránd (Reggina – Olaszország, lejár a kölcsönszerződése), Vári Barnabás (Siófok – kölcsönbe?), Bohner Roland, Pap Roland (Siófok – kölcsönbe?)
Kiszemeltek:

 

A már lekötött felkészülési meccsek programját itt olvashatja!

PÉCS: FRANCIAORSZÁGBA IS ELUTAZIK A CSAPAT

A PMFC-nél ma délelőtt azzal kezdődött a felkészülés, hogy a vezetőség bemutatta a csapatnak az új szakmai stábot, illetve Supka Attila vezetőedzőt. Ezt követően a szakember a kovácstelepi edzőpályán tréninget tartott.

Az első foglalkozáson már részt vett a Honvédtól érkező két új igazolás, Horváth Adrián és Sánta András, a Kozármislenytől újra megszerzett Wittrédi Dávid, valamint a kölcsönből visszatérők közül Fodor Ferenc, Pákolicz Dávid, Zsdrál Miroszláv.

A korábban a lehetséges távozók között említett futballisták közül Goran Paracki, Zoran Zeljkovic és Frőhlich Roland is a csapattal edzett, vagyis ők még bizonyíthatnak az új szakmai stábnak. Csakúgy, mint a korábban a Boltonnál is megforduló Harsányi Zoltán, akinek szerződtetéséről már a télen megegyeztek a vezetők, de volt klubjával, a dunaszerdahelyi DAC-cal nem tudott dűlőre jutni korábbi szerződése felbontásáról. Az adminisztratív akadályok azonban már elhárultak, így ha a vezetőség igényt tart rá, most már valóban szerződést köthetnek vele.

A csapattal gyakorolt a legutóbb Oroszországban szereplő Gaál Miklós is, de ő csak edzéslehetőséget kapott a klubtól, külföldre akar igazolni, és csak akkor jöhet szóba egy pécsi szerződés, ha ez nem sikerül neki. Nem vett részt az első edzésen a jobbhátvéd, Simonfalvi Gábor, aki még nem írta alá új szerződését, bár szóban már megegyezett a folytatásról.

A PMFC június 29. és július 7. között Szlovéniában edzőtáborozik, addig itthon készül napi két tréninggel. Az első edzőmérkőzést Szlovéniában tervezik a vezetők, szlovén és ukrán élvonalbeli csapatok ellen léphet pályára a baranyai gárda. A pécsiek július 12. és 21. között a franciaországi Nantes-ba utaznak edzőtáborba, ahol francia élvonalbeli csapatokkal is megmérkőznek.

Próbajátékosok érkezése várható a felkészülési időszakban, de hogy hányan jöhetnek és mikor, arról még nincs döntés.

PÉCSI MFC

Érkezők: Eszlátyi István (BKV Előre – lejár a kölcsönszerződése), Fodor Ferenc (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Gyánó Szabolcs (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Horváth Adrián (Bp. Honvéd), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza Spartacus – lejár a kölcsönszerződése), Pintér Attila (Kozármisleny, – lejár a kölcsönszerződése), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny – lejár a kölcsönszerződése), Sánta András (Bp. Honvéd), Wittrédi Dávid (Kozármisleny)

Távozik/távozhat: Samuel Ato (ghánai, ?), Frőhlich Roland (MTK Budapest – lejár a kölcsönszerződése), Gyánó Szabolcs (?), Pintér Attila (?), Vladimir Markovic (boszniai, ?), Marko Marovics (szerb, ?), Goran Paracki (horvát, ?), Regedei Csaba (?), Marko Scsepanovics (szerb, ?), Strublics József (?), Nenad Todorovics (szerb, ?), Zoran Zeljkovic (szlovén, ?)

Kiszemeltek: Miroszlav Grumics (Kaposvár), Harsányi Zoltán (szlovákiai, DAC – Szlovákia, szabadon igazolható), Mohl Dávid (KTE), Gaál Miklós (Nyizsnyij Novgorod – Oroszország, szabadon igazolható)

 

ŐK IS MA KEZDTÉK

A fentieken kívül ma kezdte meg a munkát a Siófok és a Videoton is. A játékoskerettel kapcsolatban új hírek egyelőre nem érkeztek a csapotokról. Siófokon a korábban már beharangozott győri labdarúgók – Windecker József, Varga Tamás, Molnár Tibor és Kiss Máté – és Paksról Vári Barnabás, Bohner Roland, valamint Pap Roland kapcsolódik be a héten a munkába, de még nem írtak alá a Balaton-parti csapathoz. Ugyanakkor Haraszti Zsolt (Videoton) és Simon Attila (Paks) már biztosan máshol folytatja pályafutását.

A Videotonnál az már biztos, hogy az MTK-tól érkezett Szekeres Adrián, illetve a fent említett Haraszti Székesfehérváron kezdi a szezont. A kölcsönből visszatérő Elek Ákos és Lencse László iránt viszont több klub is érdeklődik – többek között a Győr is –, így elképzelhető, hogy mindketten távoznak.

SIÓFOK

Érkezők: Bojan Bozsovics (montenegrói, Budapest Honvéd – lejár a kölcsönszerződése), Fejes András (Videoton – ismét köcsönbe), Horváth Attila (FC Ajka – lejár a kölcsönszerződése), Pál Szabolcs (DVTK – ismét kölcsönbe)

Távozik/távozhat: Egerszegi Tamás (Újpest – lejár a kölcsönszerződése), Fejes András (Videoton – lejár a kölcsönszerződése), Eugene Fomumbod (?), Haraszti Zsolt (Videoton – lejár a kölcsönszerződése), Heffler Norbert(Paks – lejár a kölcsönszerződése), Horváth Attila (?), Huszák Tamás (DVSC-DEAC – lejár a kölcsönszerződése), Milinte Árpád (?), Nagy István (Paks – lejár a kölcsönszerződése), Pál Szabolcs (DVTK – lejár a kölcsönszerződése), Simon Attila (Paks)

Kiszemeltek: Andorka Péter (Pécs), Kiss Máté (Győri ETO), Windecker József (Győri ETO), Varga Tamás (Győri ETO), Molnár Tibor (Győri ETO), Egerszegi Tamás (Újpest), Heffler Norbert(Paks), Vári Barnabás (Paks – kölcsönbe), Bohner Roland (Paks – kölcsönbe), Pap Roland (Paks – kölcsönbe)
VIDEOTON FC

Érkezők: Elek Ákos (Eskisehirspor – Törökország, lejár a kölcsönszerződése), Fejes András (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Haraszti Zsolt (Siófok – lejár a kölcsönszerződése), Lencse László (KTE – lejár a kölcsönszerződése), Somodi Bence (Gyirmót, – lejár a kölcsönszerződése), Goran Vujovics (montenegrói, Haladás – lejár a kölcsönszerződése), Szekeres Adrián (MTK)

Távozik/távozhat: Filipe Oliveira (portugál, Parma – Olaszország, lejár a kölcsönszerződése), Goran Vujovics (montenegrói, ?)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik