Edzősors: Szélesi Zoltán a PFLA U17-es csapatát irányítja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.09. 08:49
A Puskás Akadémia U17-es csapatának edzőjeként dolgozik tovább Szélesi Zoltán, aki 2017 őszén, Bernd Storck távozása után két mérkőzésen megbízott szövetségi kapitányként irányította a magyar felnőttválogatottat.

Szélesi játékosként is szolgálta a felcsúti klubot, 2015 nyarán onnan vonult vissza.

A korábbi 28-szoros válogatott labdarúgó 2015-ben még játszott Dárdai Pál válogatottjában, amelynél aztán másodedzői feladatai mellett U17-es szövetségi edzőként is dolgozott, s 2017-ben csapata a legjobb nyolc közé jutott a horvátországi U17-es Európa-bajnokságon. Bernd Storck távozása és Georges Leekens érkezése között két mérkőzésen irányította a nemzeti csapatot, Luxemburgtól 2–1-es vereséget szenvedett, a vb-re készülő Costa Ricát viszont 1–0-ra legyőzte. Az MLSZ-től 2018 júliusában, Marco Rossi kinevezését követően távozott.

A Puskás Akadémia azt is bejelentette, hogy az U19-es csapatának irányítását szintén korábbi válogatott labdarúgó, Mónos Tamás vette át. A Vasasnál több mint kétszáz mérkőzésen játszó labdarúgó edzőként a Hegyvidéki SE-nél és a Kubala Akadémián dolgozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik