DVTK: „Van ilyen” – Barczi Dávid távozik a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.26. 08:53
null
Barczi Dávid (jobbra) távozott Diósgyőrből
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi: Barczi Dávid nem marad a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosa.

Korábban megírtuk, hogy az előző idényben 32 NB I-es bajnokin négy gólt szerző játékos felbontja június 30-ig szóló megállapodását a DVTK-val és információink szerint a Videotonhoz szerződik. Előbbit ma a diósgyőri klub megerősítette.

„Van ilyen, hogy egy játékos más klubot választ. Annyi történt, hogy nem a mi ajánlatunkat, melyet az itt mutatott eddigi teljesítménye alapján alakítottunk ki, fogadta el" – mondta Barcziról Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a boon.hu-nak.

„Mivel a szerződése a jövő hónap végén lejárt volna, és oda megy, ahová csak akar, maradni pedig nem akart, partnerek voltunk abban, hogy egy hónappal lerövidítsük a szerződését. Így nekünk egy hónappal kevesebb bért kell fizetnünk neki, ő pedig akadály nélkül megkezdheti a felkészülést az új csapatával júniusban."

Barczit három éve szerződtette a DVTK akkori sportigazgatója, Kovács Zoltán. A duó korábban az Újpestnél is együtt dolgozott, így nem lenne meglepetés, ha a Videotonnál harmadszor is összeállna a páros.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Ezequiel Calvente Criado (spanyol, Békéscsaba), Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár)
Távozók: Barczi Dávid (lejár a szerződése, Videoton?), Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Gyirmót) Kovács Gábor (Paks, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli – Olaszország, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Egerszegi Tamás (lejár a szerződése), Koman Vladimir (lejár a szerződése)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik