DVTK: Sadjo elfogadta az őt megütő drukker bocsánatkérését

Vágólapra másolva!
2010.03.01. 08:44
Még a pénteki DVSC-TEVA–DVTK találkozó után az egyik vendég„szurkoló" orvul ököllel mellkason ütötte a klub kameruni játékosát, Sadjo Hamant, amiért a diósgyőri klub büntetőfeljelentést tett a vétkes ellen. A renitens drukker később személyesen kért elnézést az afrikai játékostól.

„Elfogadtam a bocsánatkérést, de hétfőn mindenképpen beszélek a vezetőkkel, mert nem érzem magam biztonságban – reagált a történtekre Sadjo Haman. – Korábban is szerettem Miskolcon futballozni, és egyetlen szurkolóval sem voltam rossz kapcsolatban."

Sadjo Haman 2007 nyarán a DVTK-tól Újpestre szerződött, s a kameruni légiós csak „tetézte" a bajt, hogy a lila-fehérek játékosaként Diósgyőrben tizenegyesből gólt szerzett, amelyet – a diósgyőri fanatikusok szerint – elítélendő módon ünnepelt. A péntek esti „válasz" azonban még inkább megbocsáthatatlan, ezért a klub hétfőn vizsgálatot indít az ügyben, s ha a tettes azonosítható, a stadionból örökre kitiltatja a vezetőség. A klub hivatalos közleményét ide kattintva olvashatja el!

A labdarúgók nevében a csapatkapitány, Bognár Zsolt beszélt az esetről a miskolci klub hivatalos honlapjának: „A játékosok nevében is mondhatom, hogy a klubvezetőkhöz hasonlóan mindenféleképpen elítéljük, ami Sadjóval történt. Mindenképpen meg kell akadályozni, hogy a közeljövőben hasonló eset előforduljon, mert így nem jutunk előrébb. Vagy összefogunk, és jóban-rosszban kiállunk egymás mellett a Diósgyőr sikeréért, vagy ha ilyenek történnek, azt kell mondanom, nagyon nehéz dolgunk lesz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik