DVTK: Rudolf teljes értékű edzésmunkát végez

Vágólapra másolva!
2012.11.07. 11:55
A hosszú kényszerpihenő után ismét teljes értékű edzésmunkát végez Rudolf Gergely, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK támadója, aki szeptemberben igazolt a diósgyőriekhez, de még nem mutatkozhatott be a csapat színeiben. A támadó klubja hivatalos honlapján nyilatkozott a szerdai edzést megelőzően.

„Nagyok az elvárások Miskolcon – nyilatkozta Rudolf Gergely a szerdai edzést megelőzően a dvtk.eu-nak. – A célom, hogy a lehető leghamarabb formába lendüljek, s minél több gólt rúgjak a DVTK színeiben. Úgy érzem, Diósgyőr a legjobb hely a számomra, hiszen kiváló labdarúgók alkotják a keretét, és rengeteg szurkoló áll a csapat mögött. Ez az egyedülálló tábor plusz motivációt ad nekünk, bár ebben egyébként sem szenvedünk hiányt, hiszen a célkitűzés az első hatba kerülés, de én személy szerint a dobogót célzom meg.”Rudolf Gergely a szerdai edzést megelőzően a dvtk.eu-nak. – A célom, hogy a lehető leghamarabb formába lendüljek, s minél több gólt rúgjak a DVTK színeiben. Úgy érzem, Diósgyőr a legjobb hely a számomra, hiszen kiváló labdarúgók alkotják a keretét, és rengeteg szurkoló áll a csapat mögött. Ez az egyedülálló tábor plusz motivációt ad nekünk, bár ebben egyébként sem szenvedünk hiányt, hiszen a célkitűzés az első hatba kerülés, de én személy szerint a dobogót célzom meg.”

„A legfontosabb, hogy minél sikeresebb legyen a csapat, s ebből én is kivegyem a részemet. A sérülésem után most már labdás edzéseket végzek, együtt a csapattársaimmal. Kell egy kis idő ahhoz, hogy megismerjem a játékosok gondolatait, ki hová mozog a pályán, ki hová passzol, s akkor újra gólokat tudok szerezni. Teszem a dolgomat, teljes értékű munkát végzek. Úgy gondolom, kész vagyok arra, hogy a pénteki meccsen már pár percet játsszak, de az edző döntése lesz, hogy bekerülök-e a keretbe, és ha igen, pályára lépek-e. Jól érzem magam pszichésen és fizikailag is, így remélem, gyorsan fog menni a beépülés a csapatba, s akkor újra jöhetnek a gólok, és újra jöhet a válogatott is” – zárta szavait Rudolf Gergely.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik