DVTK: „Nem rossz az egy pont, de nyernünk kellett volna"

Vágólapra másolva!
2012.11.07. 08:53
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a DVTK 1–1-es döntetlent játszott a KTE-Phoenix Mecano otthonában. A diósgyőriek gólját Tisza Tibor szerezte, aki ebben a szezonban másodszor, összességében huszonötödször volt eredményes a DVTK színeiben. A támadó klubja hivatalos honlapján nyilatkozott a kecskeméti mérkőzésről, valamint a pénteki, Pécs elleni összecsapásról.

„A sorozatban négy mérkőzést megnyerő Kecskemét ellen alapesetben nem rossz az egy pont. De ha figyelembe vesszük az elmúlt hetek teljesítményét, a bajnoki helyezésünket és azt, hogy mi szereztük meg a vezetést, akkor meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést” – búslakodott Tisza, aki örül, hogy az utóbbi időben jó százalékban használja ki a helyzeteit.

A 28. születésnapját november 10-én ünneplő támadó a Kecskeméten szerzett góljára is visszaemlékezett.

„Fernando nagyszerű labdát tálalt elém, de az még nem volt ziccer. Kulcsmomentum volt, hogy nem hagytam veszni a labdát, ami meg is lepte a védőt. Láttam, hogy a segíteni érkező Vaskó Tamás csúszik, ezért csináltam egy lövőcselt, majd felnéztem, hol áll a kapus. Láttam a rést, és odarúgtam a labdát” – engedett bepillantást a mérkőzés 25. percének legfontosabb pillanatába Tisza.

Tisza hozzátette, bosszantó, hogy a Kecskemét több helyzetet tudott kialakítani, valamint dicsérte a szenzációsan védő Tajti Norbertet, akinek bravúrjai nélkül véleménye szerint ismét bajban lehettek volna.

A futballista már a Pécs elleni, pénteki bajnoki mérkőzésre is előretekintett: „Tavaly hazai pályán két, idegenben egy gólt szereztem ellenük, és mind a két találkozót megnyertük. Ha idén is így alakul, nem leszek elégedetlen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik