DVTK: már most a Ferencváros ellen készülnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.04. 10:06
Második nyári felkészülési mérkőzésén a DVTK Edzőközpontban fogadja szerdán este a Kisvárdát a Diósgyőr labdarúgó csapata. A zárt kapus mérkőzés előtt Fernando vezetőedző beszélt a felkészülésről a klub hivatalos honlapjának.

„Kiváló időszak ez a munkára. Az elmúlt két hét arról szólt, hogy keményebb terhelést kaptak a játékosok. Ezekben a napokban már a minőségi munka dominál, és azon dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat, amelyekben a rendszer jól működik a mérkőzések során. Ezen a héten már két összecsapást játszunk, pontosan azért, hogy mindenkinek kellő játékpercet tudjunk biztosítani. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével és az elvégzett munkával. Számomra most az a legfontosabb, hogy a labdarúgók visszaszokjanak és alkalmazkodjanak a mérkőzés terheléshez. Azért kell most mindenkinek sok percet a pályán tölteni, hogy mire elérkezik a Ferencváros elleni találkozó, a keret minden tagja képes legyen kilencven percet játszani. Van még négy mérkőzésünk arra, hogy gyakoroljuk azt a taktikát, amit játszani szeretnénk, de a felkészülés utolsó szakaszában már az lesz a fontos, hogy a játékosok frissen érkezzenek az első bajnoki meccsre.″„Kiváló időszak ez a munkára. Az elmúlt két hét arról szólt, hogy keményebb terhelést kaptak a játékosok. Ezekben a napokban már a minőségi munka dominál, és azon dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat, amelyekben a rendszer jól működik a mérkőzések során. Ezen a héten már két összecsapást játszunk, pontosan azért, hogy mindenkinek kellő játékpercet tudjunk biztosítani. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével és az elvégzett munkával. Számomra most az a legfontosabb, hogy a labdarúgók visszaszokjanak és alkalmazkodjanak a mérkőzés terheléshez. Azért kell most mindenkinek sok percet a pályán tölteni, hogy mire elérkezik a Ferencváros elleni találkozó, a keret minden tagja képes legyen kilencven percet játszani. Van még négy mérkőzésünk arra, hogy gyakoroljuk azt a taktikát, amit játszani szeretnénk, de a felkészülés utolsó szakaszában már az lesz a fontos, hogy a játékosok frissen érkezzenek az első bajnoki meccsre.″

Változás a korábbiakhoz képest, hogy a szombati DVTK–Partizán Bardejov mérkőzés egy órával korábban, 17 órakor kezdődik és időközben az is eldőlt, hogy július 11-én, 16 órától az FK Popradot fogadják a piros-fehérek – ezzel véglegessé vált a felkészülési program.


A DIÓSGYŐRI VTK NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:június 18.
Edzőtábor:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 30.: DVTK–Kazincbarcika 4–2 (Brkovics, Makrai, Hasani, Boros G.)
Július 4., 18.00: DVTK–Kisvárda
Július 7., 17.00: DVTK–Partizán Bardejov (Bártfa, szlovákiai)
Július 11. 16.00: DVTK–FK Poprad (Poprád, szlovákiai)
Július 14., 18.00, Telki: DVTK–Maccabi Netanya (izraeli)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik