DVTK: már másfél éve nem játszott, de hosszabbítottak vele

Vágólapra másolva!
2020.05.14. 14:39
null
Makrai Gábor aláírta új szerződését (Fotó: dvtk.eu)
Szerhij Sesztakov után Makrai Gábor szerződését is meghosszabbította a labdarúgó NB I május végi folytatására készülő DVTK vezetősége – adta hírül hivatalos honlapján a diósgyőri klub.

A 23 éves, 186 centiméter magas csatár 2018 októberében a magyar U21-es válogatott Málta elleni Európa-bajnoki selejtezőjén súlyos térdsérülést, elülső és hátsó keresztszalag-szakadást szenvedett, a felépülési ideje elnyúlt, és hivatalos mérkőzésen azóta sem játszhatott. Ha azonban minden a tervek szerint alakul, akkor a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után visszatérhet a pályára.

„Bízom benne, hogy vége a sok rossznak, és mostantól csak jók jönnek – adott hangot reményeinek Makrai Gábor a dvtk.eu-n. – Nem sokat gondolkodtam az aláíráson, borsodi srácként nagyon közel áll a szívemhez a DVTK. Az idei bajnokságból hátralévő nyolc mérkőzés alatt szeretném magam felépíteni annak érdekében, hogy a következő idényben teljes értékű játékosként minél jobb eredmények eléréséhez segíthessem a csapatot.”

„Makrai Gábor játékra kész, és bízom benne, újra a csapat erősségévé válik – mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Örülünk, hogy elfogadta klubunk ajánlatát, és a szakmai stáb újra számíthat a találataira. Sosem feledjük, milyen fontosságú gólokat lőtt súlyos sérülését megelőzően, reményeink szerint hamarosan ismét megörvendezteti a szurkolókat.”

Makrai Gábor az NB I-ben eddigi 51 mérkőzésén nyolc gólt szerzett. A DVTK hivatalos honlapja arról nem közölt információt, hogy új szerződése meddig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik