DVTK: Luque hét közben térhet vissza Diósgyőrbe

Vágólapra másolva!
2012.09.24. 09:25
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, mégsem műtötték meg hazájában José Luquét, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hasfalsérvvel bajlódó spanyol középpályását. A 34 esztendős labdarúgó a hét közben térhet vissza Magyarországra – számol be róla a boon.hu.

Luque néhány napon belül, várhatóan a hét második felében érkezik vissza a DVTK-hoz – mondta Paunoch Péter, a futballista menedzsere. – Úgynevezett konzervatív kezelése a Sevilla vezető főorvosa szerint olyan jól sikerült, hogy José Diósgyőrben ismét elkezdheti az edzéseket, ugyanakkor Sisa Tibor vezetőedző csak később veheti számításba.” Luque néhány napon belül, várhatóan a hét második felében érkezik vissza a DVTK-hoz – mondta Paunoch Péter, a futballista menedzsere. – Úgynevezett konzervatív kezelése a Sevilla vezető főorvosa szerint olyan jól sikerült, hogy José Diósgyőrben ismét elkezdheti az edzéseket, ugyanakkor Sisa Tibor vezetőedző csak később veheti számításba.”

Arra a kérdésre, hogy kezelése alatt milyen munkát végzett a játékos, a menedzser elmondta: rehabilitációs tréningeken vett részt, és az erősítést sem hanyagolta el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik