DVTK: különleges mez a klub alapításának 110. évfordulójára – kép

Vágólapra másolva!
2020.02.07. 19:41
null
Az ünnepi mezek első fotózására a Vasgyárban került sor (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub alapításának 110. évfordulójára – és a legelső csapat szerelésére emlékezve – különleges ünnepi mezben lépnek pályára a játékosok szombaton, a DVSC elleni találkozón.

„A DVTK 110. születésnapja alkalmából a csapat megjelenésével is szerettünk volna tisztelegni a nagy elődök előtt, ezért – a tíz évvel ez előtti centenáriumi szereléshez hasonlóan – az ünnepi mez tervezésekor a csapat legelső mezét vettük alapul. Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen mezszállítónk, a 2Rule az első perctől az ügy mellé állt. Kuriózum, hogy a mezre felkerült a DVTK által használt első címer is. Hiszek benne, hogy szurkolóink tetszését is elnyeri majd” – fogalmazott Világi Péter, a DVTK kommunikációs- és marketing igazgatója.

Polgár Kristóf, Dejan Karan és Márkvárt Dávid (balról jobbra)  próbálhatta fel első alkalommal az új szerelést (Fotó: dvtk.eu)
Polgár Kristóf, Dejan Karan és Márkvárt Dávid (balról jobbra) próbálhatta fel első alkalommal az új szerelést (Fotó: dvtk.eu)

A klubvezetés úgy döntött, hogy – a csapat által kapott felsőkön túl – limitált darabszámban, mindössze 110 darab sorszámozott mez készüljön, ezek szombattól a DVTK ajándékboltjában megvásárolhatók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik