DVTK: hosszabbított a háromszoros válogatott középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.16. 15:11
null
Márkvárt Dávid szerződést hosszabbított a DVTK-val (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK szerződést hosszabbított Márkvárt Dáviddal – tudatta a klub a hivatalos oldalán.

 

A háromszoros válogatott középpályás 2018 nyarán a Puskás Akadémiától szerződött a DVTK-hoz, amelynél szűk másfél év alatt 38 NB I-es mérkőzésen lépett pályára és négy gólt szerzett. A rutinos játékos korábbi megállapodása 2020 nyarán járt volna le, azt nem közölte a klub, hogy az új szerződés meddig szól.

„Örülök, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem, mert jól érzem magam Diósgyőrben, és a visszajelzésekből úgy vettem észre, hogy a szurkolók is megkedveltek – mondta Márkvárt Dávid. – Szerencsére viszonylag gyorsan sikerült megegyeznünk a klubbal a hosszabbításról, hiszen ugyanaz volt a célunk, hogy a közös munka tovább folytatódjon. Sajnálom, hogy az utolsó két mérkőzésen egy sérülés miatt nem tudtam a pályán segíteni a társakat, és csak a lelátóról szurkolhattam, de januárra újra megfelelő állapotban leszek. Nagyon boldog vagyok. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!”

„Márkvárt Dávid a DVTK egyik meghatározó játékosává nőtte ki magát az elmúlt másfél évben, folyamatosan jó teljesítménnyel segíti a csapatot, éppen ezért ő egy olyan láncszem, akit fontosnak tartottunk hosszú távon is a klubhoz kötni – tette hozzá Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Minden lejáró szerződésű labdarúgónkkal leültünk már tárgyalni, örülünk annak, hogy Dáviddal ilyen gyorsan sikerült megegyeznünk a folytatásról. Úgy gondolom, hogy nemcsak a szakmai stábnak, hanem a szurkolóknak is sok örömet fog még szerezni.”

Szerződést hossszabbított Márkvárt Dávid! Részletek a DVTK hivatalos oldalán. #DVTK #football #csakadiosgyor #newcontract #goodluck #MárkvártDávid

292 Likes, 7 Comments - DVTK (@dvtkinstagram) on Instagram: "Szerződést hossszabbított Márkvárt Dávid! Részletek a DVTK hivatalos oldalán. #DVTK #football..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik