DVTK: három próbajátékos csatlakozott a hétfői edzésekhez

Vágólapra másolva!
2019.06.24. 10:52
null
Joachim Adokurral már előszerződést is kötött a DVTK (Fotó: <a href="http://dvtk.eu/18194-Harom_uj_arc_az_elso_labdas_edzesen-cikk-labdarugas" target="_blank">dvtk.eu</a>)
Hétfő reggel a már szerződtetett játékosokon túl három új labdarúgó csatlakozott az NB I-ben szereplő Diósgyőr edzéséhez.

 

A ghánai Joachim Adukorral már előszerződést is kötött a DVTK, amely a honlapján írt beszámoló szerint az orvosi vizsgálatok elvégzése után véglegesíti a 26 éves, korábbi U23-as válogatott védő szerződtetését.

A marokkói származású, Barcelonában született, kettős állampolgárságúSoufiane Jebariegy évvel ezelőtt már járt a miskolciaknál próbajátékon, és most ismét tesz egy kísérletet a klub a legutóbbi három idényt Csíkszeredában töltő 24 esztendős spanyol támadóval.

Galambos Ádám a Puskás Akadémia 26 éves növendéke, Paks, Dunaújváros, Szolnok és Mosonmagyaróvár után legutóbb az NB II-es Csákvárban játszott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Haris Tabakovic
(svájci-bosnyák, DVSC, szabadon igazolhatóként), Vági András (Paks, szabadon igazolhatóként), Zsolnai Richárd (Vác FC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Óvári Zsolt (Balmazújváros), Ternován Patrik (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Korbély Kristóf
Kiszemeltek: Joachim Adukor (ghánai, szabadon igazolható, legutóbb FK Sarajevo – Bosznia-Hercegovina), Danilo (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Bp. Honvéd), Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia FC), Galambos Ádám (Csákvár), Sassá (brazil, Kisvárda), SoufianeJebari(spanyol-marokkói, szabadon igazolható, legutóbb FK Csíkszereda – Románia)
Távozók: Forgács Dávid (lejár a szerződése), Tomislav Mazalovic (horvát, szabadon igazolható), Ivan Rados (magyar-horvát, Vasas, szabadon igazolhatóként), Szabó Balázs (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Prosser Dániel (?, Puskás Akadémia FC), Szabó Bence (?, Fehérvár)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik