DVTK: „Egerszegi, Koman, Barczi? Korrekt ajánlatot kaptak”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.18. 10:16
Koman Vladimir, Egerszegi Tamás és Barczi Dávid szerződése is lejár június végén a labdarúgó NB I-ben kilencedik helyen végző DVTK-nál; mind a hárman kaptak már új ajánlatot, megállapodás azonban még nincsen.

„Minden futballistánknak, akinek lejáró szerződése van, korrekt ajánlatot tettünk – mondta Benczés Miklós sportigazgató a boon.hu-nak. – Nem a klubon múlik, hogy nem tudtunk eddig megegyezni. A játékosok kivárnak, és valahol érthető, hogy ezt teszik, de ettől függetlenül mi nem tehetünk mást, mint hogy próbálunk mindenkit a saját értékén kezelni.”Benczés Miklós sportigazgató a boon.hu-nak. – Nem a klubon múlik, hogy nem tudtunk eddig megegyezni. A játékosok kivárnak, és valahol érthető, hogy ezt teszik, de ettől függetlenül mi nem tehetünk mást, mint hogy próbálunk mindenkit a saját értékén kezelni.”

Benczés az Észak-Magyarországnak elmondta azt is, hogy Sevillában, Valenciában, a PSV-nél és a Dinamo Zagrebnél is jártak az elmúlt időszakban az együttműködés lehetőségét keresve.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Ezequiel Calvente Criado (spanyol, Békéscsaba), Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár)
Távozók: Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Gyirmót), Kovács Gábor (Paks, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli – Olaszország, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Barczi Dávid (lejár a szerződése), Egerszegi Tamás (lejár a szerződése), Koman Vladimir (lejár a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik