DVTK: csökkennek a jegyárak – öt meccs erejéig biztosan

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.21. 09:43
null
A DVTK-nál csökkennek a jegyárak – öt meccs erejéig biztosan (Fotó: Dömötör Csaba)
A Diósgyőri VTK saját honlapján jelentette be, hogy a soron következő öt hazai mérkőzésén harminc százalékkal csökkenti a belépők árát, de bizonyos feltételek teljesülése mellett hosszabb távon is megmaradhatnak a kedvezményes jegyárak.

 

A diósgyőriek többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás, valamint a klub vezetősége szeptember 10-én fogadta a különböző szurkolói csoportokat, és a találkozón több fontos változásról is szót esett – köztük a jegyárak csökkenéséről.

A hivatalos döntés alapján a következő öt hazai mérkőzésen harminc százalékkal csökkennek a jegyárak a diósgyőriek meccseire, és ha – az első három hazai találkozó átlagnézőszámához képest – ezen az öt meccsen átlagban kétezer fővel emelkedik a nézőszám, akkor az idény további részében is megmaradnak a kedvezményes jegyárak.

A klub a bérleteseit is kárpótolja – hiszen ők már nem váltanak új, harminc százalékkal olcsóbb jegyet a következő hazai mérkőzésekre. A DVTK emellett a büféárak csökkenését és az ultraszektor átnevezését is bejelentette.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik