DVTK: Bódog elárulta, még nem jelentkeztek Ugraiért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.17. 12:30
Bódog Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr vezetőedzője Ugrai Roland jó formája kapcsán a boon.hu-nak elárulta, a magyar válogatott támadóért egyelőre nem érkezett ajánlat egyik csapattól sem.

„Örülünk annak, ahogy »Ugi« játszott a válogatottban, igazán parádés volt, azzal a dinamikával, azzal a képességgel, ami neki van – vélekedett játékosáról Bódog Tamás. Az elmúlt meccsek legjobb embere volt, van ereje, van benne lendület, de ez természetesen nem jöhetett volna létre, ha nincs mögötte az a csapat, amely ehhez hozzásegítette.” „Örülünk annak, ahogy »Ugi« játszott a válogatottban, igazán parádés volt, azzal a dinamikával, azzal a képességgel, ami neki van – vélekedett játékosáról Bódog Tamás. Az elmúlt meccsek legjobb embere volt, van ereje, van benne lendület, de ez természetesen nem jöhetett volna létre, ha nincs mögötte az a csapat, amely ehhez hozzásegítette.”

Videó: Ugrai csele volt a válogatott évének fénypontja?

„Természetes, hogyha valaki jól játszik, kiemelkedik, azért bejelentkeznek, más kérdés, hogy milyen összegű ajánlat érkezik majd. Pillanatnyilag nem érkezett. Ha eljutunk odáig, lehet róla beszélni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik