DVTK: az NB II-ből igazoltak támadót – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.05.20. 17:18
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései: Zsolnai Richárd a másodosztályú Váctól a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK-hoz igazol – jelentette be utóbbi klub a hivatalos honlapján.

Információink szerint a váci Zsolnai Richárd iránt már a télen is érdeklődött a DVTK, de akkor nem született egyezség az ügyében. A nyáron viszont lejár a szerződése a 24 éves támadónak NB II-es csapatánál, és a DVTK közlése szerint július egytől a klub játékosa lesz. Zsolnai a múlt héten befejeződött NB II-es idény során 35 bajnoki meccsen 11 gólt szerzett a Vácban.

„Egy ballábas, támadó típusú, nagyon kreatív középpályás, aki gólokat is tud rúgni – nyilatkozta Tajti József, a DVTK sportigazgatója a klub hivatalos honlapján. – A középpályán több poszton is bevethető. A tudása alapján kiemelkedett az NB II-es mezőnyből. Sok kérője akadt, de hála istennek, úgy gondolom, hogy mi időben léptünk, és januárban meg tudtunk állapodni, átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd pedig szerződést kötöttünk. Nagy erőssége lesz a csapatnak.”

„Az volt a legfőbb célom, hogy az élvonalban játszhassak, volt más megkeresésem is, de a DVTK volt a szimpatikusabb – nyilatkozta Zsolnai Richárd. – Egyedülálló szurkolótábora van a klubnak, ezt most az Újpest ellen is bebizonyították, de egész évben kitartóan biztatták a csapatot. Jó csapatnak tartom a Diósgyőrt. Több játékost személyesen is ismerek. Igyekszem majd minél jobb teljesítményt nyújtani, hogy bebizonyítsam, érdemes volt leigazolni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik