DVTK: Az a szép feladat, ami nehéz - Sisa Tibor

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 22:30
A labdarúgó NB I hetedik fordulójában a DVTK – az új igazolás, Rudolf Gergely nélkül – szombaton a Videoton otthonában lép pályára. Sisa Tibor vezetőedző szerint egy mérkőzésen bárki ellen lehet jó eredményt elérni, bár tudja, nem lesz könnyű feladat.

„A Videoton évek óta szisztematikusan építkezik, aminek megvan az eredménye, nem véletlenül jutott be az Európa-liga csoportkörébe. Ami minket illet,Rudolf Gergely játékengedélye még nem érkezett meg, de saját kérésére ettől függetlenül sem játszana, amíg nem éri utol magát.A múlt héten több játékos is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódott, de Luque és Jeff Silva kivételével visszatért mindenki. Azt persze majd meglátjuk, hogy milyen hatással van a teljesítményükre a kihagyás” – nyilatkozta a DVTK vezetőedzője, Sisa Tibor a klub hivatalos oldalának.

„Nagyjából azzal a csapattal tudunk felállni, amit az ember megálmodott, de tudjuk, mindig az a csapat jó, amelyik nyer. Hiszek abban, hogy a labdarúgásban a koncentráció, a figyelem, a megfelelő feladatvégrehajtás bármikor, bármilyen ellenfél ellen hozhat eredményt. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de azt szokás mondani, az a szép feladat, ami nehéz” – tette hozzá a diósgyőri szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik