DVTK: átszervezés, Bódog Tamás újabb feladatokat kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.16. 19:42
Bódog Tamás vezetőedző péntektől a szakmai igazgatói feladatkört is ellátja a Diósgyőri VTK-nál. A posztot eddig betöltő Benczés Miklós az utánpótlásra összpontosít a borsodi labdarúgóklubnál.

„Sokáig kerestük a legjobb megoldást, amit végül házon belül találtunk meg, így Miklós első csapattal kapcsolatos feladatait a mai naptól Bódog Tamás veszi át, aki ezentúl szakmai igazgatóként a játékoskeret kialakításáért és a felkészítésért is felel – idézi a dvtk.eu Szabó Tamást, a DVTK ügyvezetőjét. – Ezzel a döntéssel egyrészt egy kézbe kerülnek az első csapatot közvetlenül érintő feladatkörök, másrészt Miklós még több időt és energiát tud fordítani a klub, a labdarúgó-akadémia és a regionális utánpótlás képzési rendszer fejlesztésére, vagyis a DVTK sikeres jövőjének építésére.”„Sokáig kerestük a legjobb megoldást, amit végül házon belül találtunk meg, így Miklós első csapattal kapcsolatos feladatait a mai naptól Bódog Tamás veszi át, aki ezentúl szakmai igazgatóként a játékoskeret kialakításáért és a felkészítésért is felel – idézi a dvtk.eu Szabó Tamást, a DVTK ügyvezetőjét. – Ezzel a döntéssel egyrészt egy kézbe kerülnek az első csapatot közvetlenül érintő feladatkörök, másrészt Miklós még több időt és energiát tud fordítani a klub, a labdarúgó-akadémia és a regionális utánpótlás képzési rendszer fejlesztésére, vagyis a DVTK sikeres jövőjének építésére.”

Szabó hozzátette: Árki Gábor váratlan lemondása után az elmúlt másfél évben Benczés Miklós egyedül látta el az első csapattal és az utánpótlással kapcsolatos sportigazgatói, valamint az akadémiai igazgatói feladatokat is, de miután az MLSZ hivatalosan is Regionális Utánpótlás Központtá nyilvánította a DVTK-t, a megnövekedett feladatmennyiség miatt egyértelművé vált, hogy ez a helyzet hosszú távon nem fenntartható.

A klubnál új szerepkörbe került az eddigi kapusedző, Veréb György is, aki a jövőben szakmai tanácsadóként segíti Bódog Tamás munkáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik