DVTK: a klub reagált a tartozásról szóló hírre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.16. 11:23
A Diósgyőri VTK hivatalos honlapján reagált a 800 millió forintos tartozásról szóló hírre. A miskolciak közleményében az áll, az NB I-es labdarúgócsapatot működtető Diósgyőr FC Kft. pénzügyi helyzete stabil.

Mint ismert, kedden a boon.hu arról számolt be, hogy a Diósgyőri FC-t működtető gazdasági társaságnak 800 millió forintos elmaradása van, s augusztus 31-ig van ideje lépni az ügyben, különben a Magyar Labdarúgó-szövetség pénzbüntetéssel sújthatja.a Diósgyőri FC-t működtető gazdasági társaságnak 800 millió forintos elmaradása van, s augusztus 31-ig van ideje lépni az ügyben, különben a Magyar Labdarúgó-szövetség pénzbüntetéssel sújthatja.

„Ezúton szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Diósgyőr FC Kft. pénzügyi helyzete stabil, és az elmúlt évekhez hasonlóan a továbbiakban is minden vállalt kötelezettségének, valamint az MLSZ szabályzataiban foglaltaknak is eleget tesz. A jelenlegi – az előzetes tulajdonosi egyeztetéseknek megfelelően – végrehajtandó tőkerendezéshez a Miskolc Holding Zrt. 250 millió forinttal, a Borsodsport Invest Kft. több mint 550 millió forinttal járul hozzá” – olvasható a dvtk.eu-n megjelent közlemény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik