DVTK: a csapatkapitány is hosszabbított – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.20. 16:31
null
Dejan Karan marad a DVTK-nál (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Dejan Karan meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését – azt nem tették hozzá, hogy meddig írt alá.

 

Az újvidéki születésű védő 2016 nyara óta tartozik a DVTK kötelekébe, az azóta eltelt időszakban 73 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, és öt gólt szerzett. Időközben csapatkapitány lett, sőt, 2019 nyarán letette a magyar állampolgársági esküt.

„Az első dolog, ami eszembe jutott az új szerződésem aláírása után, hogy nagyon boldog vagyok és nagyon büszke is egyben – mondta Dejan Karan. – Nem sokat gondolkodtam, mert nagyon szép négy évet töltöttem eddig Diósgyőrben. Gyorsan megállapodtunk. Úgy érzem, hogy itt teljesedtem ki játékosként és emberként is. Nagyon hálás vagyok a klubnak. Ezúton is szeretném megköszönni a menedzsmentnek, és a vezetőedzőnek, Feczkó Tamásnak a bizalmat. Végül, de nem utolsósorban pedig köszönöm a családomnak a támogatást. Felelősnek érzem magam azért, hogy a csapat úgy szerepeljen, ahogy azt a szurkolók megérdemlik. A jövőben is mindent meg fogok tenni a Diósgyőrért! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!”

„Dejan Karan a védelem olyan oszlopa, aki nemcsak a játékával, hanem az öltözőben a személyiségével is nagy hatással van az együttesre, nem véletlenül választották meg a társak csapatkapitánnyá, ez minden egyes közösségben nagyon nagy dolog – tette hozzá Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Szerettük volna, hogy meghosszabbítsa a nyáron lejáró szerződését, boldog vagyok, hogy megtette. Dejan nekem többször is bizonyította, hogy emberileg mennyire lehet rá számítani.”

Nem Karan az első hosszabbító a héten, a napokban Márkvárt Dávid is új megállapodást írt alá.

Szerződést hosszabbított Dejan Karan! Részletek a DVTK hivatalos weboldalán. #DVTK #DejanKaran #csakadiosgyor #newcontract #goodluck

298 Likes, 3 Comments - DVTK (@dvtkinstagram) on Instagram: "Szerződést hosszabbított Dejan Karan! Részletek a DVTK hivatalos weboldalán. #DVTK #DejanKaran..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik