DVSC: továbbra sem tisztázott, hogy mi Dombi Tibor baja

Vágólapra másolva!
2010.04.01. 16:54
Dombi Tibor sérülése továbbra is gondot okoz az orvosi stábnak. Egyelőre nem tudják, milyen eljárást alkalmazzanak a felépülés érdekében. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.

Külön készül társaitól Dombi Tibor, aki a Diósgyőr elleni bajnokin szenvedett vádlisérülést. A Honvéd ellen ismét játszhatott a középpályás, de akkor a combhajlítóizma görcsölt be. A sérülésekből azonban egyelőre nem tud kilábalni a játékos.

„Nem alakul jól a felépülésem. Egy ideig minden rendben ment, futottam, erősítettem, és nem voltak fájdalmaim. Dankó Mihály rehabilitációs edzővel tegnapelőtt elkezdtem a sprinteket, és utána sajnos megint éreztem a combhajlítómat. Most ott tartunk, hogy MRI-vizsgálatot készítenek a lábamról, de a gerincemről is, mert elképzelhető, hogy onnan sugárzik a fájdalom" – mondta a dvsc.hu-nak a játékos.

„Amikor csak futok, semmi gond, de a sprintek, irányváltoztatások nem tesznek jót. Ha tényleg gerinceredetű, akkor valószínűleg Pécsen kezeltetem majd magam. A bizonytalanság a legrosszabb az egészben. Mivel nem ismert a diagnózis, ezért azt sem tudják, milyen eljárást alkalmazzanak. Akupunktúrás és injekciós kezelésen is részt vettem már, csontkovácsnál jártam, de egyik sem segített igazán."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik