DVSC: Tisza Tibor kameruni csapattársát, Kenmognét tesztelik

Vágólapra másolva!
2010.06.17. 11:47
Újabb próbajátékos érkezett Debrecenbe – a 29 éves kameruni csatár, Emmanuel Kenmogne az elmúlt szezonban az újpesti Tisza Tibort is foglalkoztató belga másodosztályú  Royal Antwerptől érkezett – adta hírül a dvsc.hu.

A már eddig is a Lokival készülő próbajátékosok – az argentin középpályás, Sergio Bastia, a montenegrói Samel Szabanovics, a horvát nemzetiségű német védő, Dajan Simac, a szerb Ivan Djokovics és Dejan Vukadinovics – mellé ma csatlakozott Emmanuel Kenmogne is.

A 29 éves, 175 centiméter magas kameruni nemzetiségű, de belga állampolgársággal is rendelkező támadó Adamo Coulibaly csapattársa volt a belga Royal Antwerp együttesénél, sőt az előző idényben együtt játszott Tisza Tiborral.

Kenmogne a most befejeződött szezonban 35 bajnokin hét gólt szerzett.

További hír a csapattal kapcsolatban, hogy ma délelőtt visszatért Debrecenbe Laczkó Zsolt, míg Szélesi Zoltán és Bodnár László néhány nappal később csatlakozik a kerethez.

Szintén visszatért szabadságából, s elkezdte az edzéseket néhány fiatal labdarúgó, Verpecz István, Szilágyi Péter és Spitzmüller István. Ők azért kapcsolódtak be csak most a munkába, mert az NB II-es bajnokság miatt később mehettek pihenőre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik