DVSC-TEVA: fellebbezést tervez a klub az MLSZ-büntetés ellen

Vágólapra másolva!
2010.09.22. 11:32
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte: tervezi a fellebbezést az MLSZ fegyelmi bizottságának keddi döntése ellen. A szövetség rendezési hiányosságok miatt visszaesőként 200 ezer forintra bírságolta meg a Lokit.

„Rendezési hiányosságok miatt büntettek meg, egészen konkrétan azért, mert petárdák és fáklyák jutottak be vendégszektorba. Fontos tudni, hogy a biztonsági személyzetnek motozásra nincs hatásköre, csak ruházat- és csomagátvizsgálásra, amit egyenként meg is tettünk minden újpesti szurkolónál. Egy petárda cigaretta vastagságú, a fáklya pedig akkora, mint egy szivar. El lehet képzelni, hogy nem nagy kunszt ezeket bevinni a stadionba, mert kis helyen is elférnek, például bugyikban, melltartókban, gatyákban és így tovább, ahová a biztonságiak nem nyúlhatnak. Akkor miért is kell fizetnünk? Nonszensz az egész" – nyilatkozta a civishir.hu-nak Képíró János.civishir.hu-nak Képíró János.

A DVSC bemutatja az MLSZ-nek a stadion videokocsija által készített biztonsági felvételeket, ezeket a rendőrségnek is átadta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik