DVSC: bakteriális fertőzést követően jött a szívműtét

Vágólapra másolva!
2017.02.07. 13:12
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a bakteriális fertőzést kapott Horváth Zsolt szívműtéten esett át, hozzátéve, hogy a játékosnak jó esélye van a teljes felépülésre.

A 28 esztendős középpályás a betegsége miatt már a Loki portugáliai edzőtáborába sem utazott el, azóta pedig meg is műtötték. A vizsgálatokon kiderült, hogy Horváth Zsolt bakteriális fertőzést kapott, melynek következtében súlyos, gyulladásos folyamat indult be a szervezetében – ez okozta a játékos gyengeségét és a rosszulléteket.A 28 esztendős középpályás a betegsége miatt már a Loki portugáliai edzőtáborába sem utazott el, azóta pedig meg is műtötték. A vizsgálatokon kiderült, hogy Horváth Zsolt bakteriális fertőzést kapott, melynek következtében súlyos, gyulladásos folyamat indult be a szervezetében – ez okozta a játékos gyengeségét és a rosszulléteket.

A klub hivatalos oldalának tájékoztatása szerint a pár nappal ezelőtti beavatkozás szívműtét volt, amely komplikációmentesen zajlott. Horváthnak megkezdődött a gyógyulása, jó esélye van a teljes felépülésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik