DVSC: motorbalesetet szenvedett a visszatérő játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.17. 12:56
Szilvási Péter kölcsönszerződése lejárt a Mezőkövesdnél, a védő hamarosan csatlakozik a DVSC keretéhez – írja a debreceni labdarúgóklub hivatalos honlapja, tudósítva arról is, hogy minap a játékos kisebb motorbalesetet szenvedett.

A 22 éves játékos hétfőn csatlakozott volna a mátraházi edzőtáborba utazó Loki keretéhez, ám agyrázkódással járó kisebb motorbalesetet szenvedett. Szilvási a héten még pihen, de hétfőtől elkezdheti a könnyebb mozgást, és ha minden rendben lesz, napokon belül teljes értékű munkát végezhet, immár a debreceniek keretével.

Szilvásihoz hasonlóan a 22 éves középpályás, Sós Bence is Mezőkövesden szerepelt a tavaszi szezonban – 15 mérkőzésen lépett pályára –, és a több játéklehetőség reményében a következő idényt is az NB I-be feljutó Pintér-csapatnál tölti.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL
Érkezők: Karol Mészáros (szlovák, Puskás Akadémia), Danilo Szekulics (szerb, Vojvodina – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Geoffrey Castillion (holland, Puskás Akadémia), Karikás Krisztián (Balmazújváros, ?), Nagy Kevin (Balmazújváros, ?), Sós Bence (Mezőkövesd), Szilvási Péter (Mezőkövesd), Varga Kevin (Balmazújváros, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kovács Péter
Kiszemeltek:
Bokros Tibor (Balmazújváros), Botka Endre (Honvéd), Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton), Daru Bence (Zalaegerszeg), Milovan Petrovikj (macedón, FK Rabotnicski Szkopje – Macedónia)
Kölcsönbe távozók: Sós Bence (Mezőkövesd)
Távozók: Bódi Ádám (Videoton), Adamo Coulibaly (francia, lejár a szerződése), Lázár Pál (DVTK, szabadon igazolhatóként), Ibrahima Sidibe (szenegáli, lejár a szerződése)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Deczki Máté (Stoke City – Anglia), Varga József (Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik