DVSC: Horváth már a héten visszatérhet, hárman még sérültek

Vágólapra másolva!
2016.06.24. 18:32
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC a csapat hivatalos honlapján számolt be a sérült játékosaik rehabilitációjáról és várható visszatérésükről.

A mátraházi edzőtáborban combizomsérülést szenvedő Horváth Zsolt az elmúlt napokban csak rehabilitációs munkát végezhetett, felépülése azonban jól halad, vasárnap már csatlakozhat a csapathoz.

A részleges bokaszalag-szakadással bajlódó Takács Tamásra, a két hete motorbalesetben agyrázkódást szenvedő Szilvási Péterre és a hátsérüléssel küszködő Balogh Jánosra még vizsgálatok várnak, csak a kontroll után derül ki, mikor számíthat rájuk újra Kondás Elemér. Horváth Zsolt az elmúlt napokban csak rehabilitációs munkát végezhetett, felépülése azonban jól halad, vasárnap már csatlakozhat a csapathoz.

A részleges bokaszalag-szakadással bajlódó Takács Tamásra, a két hete motorbalesetben agyrázkódást szenvedő Szilvási Péterre és a hátsérüléssel küszködő Balogh Jánosra még vizsgálatok várnak, csak a kontroll után derül ki, mikor számíthat rájuk újra Kondás Elemér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik