DVSC: Herczeg András elismerte, megkereste az MLSZ

Vágólapra másolva!
2017.10.26. 09:30
null
Herczeg András nem vállalta a szövetségi kapitányi posztot (Fotó: Meder István)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC vezetőedzője, Herczeg András a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elismerte: az MLSZ megkereste őt a szövetségi kapitányi poszttal kapcsolatban, de a „miért nem vállalta kérdésre” nem kívánt indokolni. Mint ismert, a távozó Bernd Storck helyett a novemberi felkészülési mérkőzésekre Szélesi Zoltán veszi át a nemzeti csapat irányítását.

„Vági Márton főtitkár úrral volt egy megbeszélésem. Nem szeretnék belemenni abba, hogy mi hangzott el kettőnk között, jelenleg van szövetségi kapitánya a válogatottnak – mondta az MLSZ megkeresésével kapcsolatban Herczeg András, aki beszélt a Loki idei jó szerepléséről is. – Nincs receptje a sikerünknek. Nagyon erős volt a nyári felkészülésünk, a rajt mégsem úgy sikerült, ahogy terveztük. Változtattunk a játékrendszeren, bekerült néhány új játékos. A futballisták igazi közösséget alkotnak, ez a kulcs. Törekszünk arra, hogy minél több helyi kötődésű labdarúgó kapjon szerepet.”

Válasz a szövetségi kapitányi kérdésre

„Jelenleg még nem tudom megmondani, mi a reális szereplés a gárdának. Az előttünk álló hat mérkőzés megmutatja ezt. Természetesen szeretnénk maradni az élbolyban” – tette hozzá a debreceni tréner.

A tabellán harmadik DVSC az NB I 14. fordulójában, szombaton a hetedik Paksot fogadja.

A teljes interjú

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik