DVSC: „Győzni, győzni és mindent megtenni a sikerért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.16. 10:16
Leonel Pontes, a Debrecen új vezetőedzője csak a győzelmet tartja elfogadhatónak, és a fiatal tehetségekre alapozna – mondta el dr. Róka Géza, a DVSC Labdarúgó Zrt. vezetője a Sport Tv hétfői, Mai helyzet című műsorában.

Róka Géza a Loki évadbeli céljai közt megemlítette a bajnoki cím megszerzését, emellett állandósítani szeretnék a helyüket a nemzetközi porondon. Róka Géza a Loki évadbeli céljai közt megemlítette a bajnoki cím megszerzését, emellett állandósítani szeretnék a helyüket a nemzetközi porondon.

„Leonel Pontesnek, a Loki új vezetőedzőjének kiválasztásakor a portugál vonal szem előtt tartása tudatos volt, mert biztosítja a folytonosságot, az összhangot a már korábban szerződtetett három, szintén portugál szakemberrel, akik az utánpótlással dolgoznak” – emelte ki a rekordnak számító, mintegy 150 pályázat elbírálásának fő elvét Róka Géza a Mai helyzet című műsorban.

Pontes ráadásul a fiatalokra építene, számít majd a Debreceni Labdarúgó Akadémiáról érkező ifjú tehetségekre.

Mint azt Róka elárulta, Pontes személyes filozófiája az állandó győzni akarás, csak a győzelmet hajlandó elfogadni – ebben is teljes az egyetértés közte és a DVSC vezetősége közt. Róka Géza a Sport Tv kérdésére válaszolva hozzátette, az idei szezonra kitűzött céljuk a magyar bajnoki elsőség mellett a nemzetközi kupás helyezés, és a csapat helyének állandósítása a nemzetközi futballporondon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik