DVSC: ezért kellett elmennie Mihelicnek és Morozovnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.03. 09:13
A távozó Rene Mihelic és Igor Morozov helyett a fiatalokra számít a DVSC-Teva szakmai stábja. Legalábbis Kondás Elemér vezetőedző szerint ez volt az egyik oka, hogy megváltak a két légióstól.

„Igazából egyikük sem harcolt ki stabil csapattagságot – mondta a Nemzeti Sportnak Kondás Elemér. – A középpályás Rene Mihelicnek adódtak jobb periódusai, de sérülése után nem tudta elérni a kívánt szintet. A védő, Igor Morozov is keveset játszott, ráadásul egyikük esetében sem szabad elfelejteni, hogy külföldiek, helyükre fiatalok kerülhetnek, így pedig szem előtt tartjuk az MLSZ törekvését, miszerint minél több magyar gyerek kapjon lehetőséget. A védelemben két tehetségünkre is számíthatunk, így Szatmári Csabára és Szilvási Péterre.”Kondás Elemér. – A középpályás Rene Mihelicnek adódtak jobb periódusai, de sérülése után nem tudta elérni a kívánt szintet. A védő, Igor Morozov is keveset játszott, ráadásul egyikük esetében sem szabad elfelejteni, hogy külföldiek, helyükre fiatalok kerülhetnek, így pedig szem előtt tartjuk az MLSZ törekvését, miszerint minél több magyar gyerek kapjon lehetőséget. A védelemben két tehetségünkre is számíthatunk, így Szatmári Csabára és Szilvási Péterre.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Geoffrey Castillion (holland, Universitatea Cluj – Románia), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kondás Kristóf (Kisvárda), Kovács Ádám (Soproni VSE)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Adamo Coulibaly (francia, Lens – Franciaország, szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica Coimbra – Portugália, szabadon igazolhatóként), Böszörményi Dániel (?), Kovács Ádám (?), Króner Martin (ZTE, kölcsön után végleg), Rene Mihelic (szlovén, érdeklődik utána a Hapoel Ra'anana – Izrael), Igor Morozov (észt, ?), Szécsi Gergő (kisvárdai kölcsön után Balmazújváros), Wittrédi Dávid (Kozármisleny, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak: Verpecz István (Békéscsaba)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik