DVSC: Coulibaly a szezon végéig aláírt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.03. 16:10
null
Adamo Coulibaly újra a Lokit erősíti (Fotó: dvsc.hu)
Adamo Coulibaly ismét a Debreceni VSC-Teva labdarúgója: a francia támadó június 30-ig írt alá – adott hírt róla a dvsc.hu. A szerződés egy évvel meghosszabbítható.

 

 

Adamo Coulibaly közel két hete a DVSC-vel készül, amelyhez a mai napon aláírt. A játékos 2016. június 30-ig szóló kontraktust szignózott. A szerződés a klub részéről opciós joggal egy évvel meghosszabbítható.

A 34 esztendős csatár a 2011–2012-es szezonban 20, egy évvel később 18 találattal lett az NB I gólkirálya. Összesen 110 bajnoki meccsen 65 gólt szerzett, de a Magyar Kupában és a nemzetközi találkozókon is sokszor volt eredményes. Ezt követően a francia másodosztályban szereplő Lenshoz igazolt, és csapatával feljutott az élvonalba. A Ligue 1-ben 33 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken négyszer vette be az ellenfelek kapuját.

SZEZONBELI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Geoffrey Castillion (holland, Universitatea Cluj – Románia), Adamo Coulibaly (francia, Lens – Franciaország, szabadon igazolhatóként), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kondás Kristóf (Kisvárda), Kovács Ádám (Soproni VSE)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Adamo Coulibaly (francia, Lens – Franciaország)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica Coimbra – Portugália, szabadon igazolhatóként), Böszörményi Dániel (?), Kovács Ádám (?), Króner Martin (ZTE, kölcsön után végleg), Rene Mihelic (szlovén, érdeklődik utána a Hapoel Ra'anana – Izrael), Igor Morozov (észt, ?) Szécsi Gergő (kisvárdai kölcsön után Balmazújváros), Wittrédi Dávid (Kozármisleny, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik