DVSC: Cikos megnézte a neten, hogyan kell levenni a gyűrűt

Vágólapra másolva!
2018.08.23. 08:07
Megoldódott a probléma, így a DVSC labdarúgója, Erik Cikos immár gyűrű nélkül léphet pályára a hétvégi, Honvéd elleni bajnokin.

A legfontosabb hír: Erik Cikos ujjáról lekerült a jegygyűrű. A Debrecen–MTK bajnoki előtt a szlovák labdarúgó ékszere okozott galibát.

A mérkőzést vezető Berke Balázs ugyanis a kezdés előtt kiszúrta a házasságkötéskor felhúzott aranygyűrűt, a szabálykönyv ugyanis egyértelműen fogalmaz: a labdarúgók nem viselhetnek semmiféle ékszert, akkor sem, ha leragasztják. A gyűrűt azonban sehogy sem tudták lehúzni a hátvéd ujjáról, a meccskezdés hat percet csúszott, végül Kusnyír Erik lépett pályára a légiós helyett.

A helyzet változott: a védő a kedd esti, a Cigánd ellen 7–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen pályára lépett, és semmi akadálya, hogy a szombati, Honvéd elleni bajnokin is ott legyen a pályán.

„Az interneten több videót is megnéztem, hogyan lehet lehúzni az ujjra rászoruló gyűrűt,úgy tűnik, nem voltam egyedül a problémával – mondta lapunknak Erik Cikos. – A legjobb tanács az volt, hogy nyugalmi állapotba kell kerülni, mert akkor megváltozik a vér áramlása a szervezetben. Mindössze annyi kellett, hogy lefeküdjek a kanapéra, ellazuljak, és a gyűrű le is jött az ujjamról.”

ÍME, EGY GYŰRŰLEVÉTELI MÓDSZER


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik