DVSC: „Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha!” – kiborult a védő

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.30. 15:12
null
Jurij Habovda (19) az Instagramon reagált a kritikákra (Fotó: Tumbász Hédi)
Jurij Habovda, a DVSC labdarúgócsapatának ukrán – de magyar útlevéllel is rendelkező – jobbhátvédje alaposan kikelt magából, és az Instagramon reagált az őt ért kritikákra.

 

Habovda az NB I-ben
IdényCsapatMeccsek számaJátékidő (perc)
2017–2018Balmazújváros292497
2018–2019Haladás302655
2019–2020DVSC6428
Forrás: Transfermarkt

A DVSC NB I-es búcsúja után Jurij Habovdával kapcsolatban több helyen is előkerült egy statisztika, miszerint egymást követő három idényben három különböző csapattal búcsúzott a magyar élvonaltól. A 2017–2018-as szezonban a Balmazújvárossal, a 2018–2019-es évadban a Haladással, ezúttal pedig a Debrecennel – igaz, a 31 éves labdarúgó csak január vége óta a Loki játékosa.

Ezzel kapcsolatban több internetes portál is kritikával illette Habovdát, aki az Instagramon válaszolt egy hosszú bejegyzésben.

„Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha! Halljátok, soha! Néhány sportoldalhoz szólnék ezúton, és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő »megrendelt« cikkhez. Ti semmirekellők vagytok, akik az életükben semmit sem értek el, és akik csak a mások kudarcainak örülnek! Nem tudtok semmit a futballról! Sok mindenen átmentem az életemben, és ami a legfontosabb: őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában! Nem sajnálok semmit, ami ebben az utolsó három szezonban történt, keményen dolgoztam és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak, melyben játszottam! Minden épeszű ember, aki ismeri a labdarúgást, tudja ezt és látta is! A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítógépes asztalnál, csipszet zabáltok, sört isztok és sz.rt írtok másokról! Gyengék voltatok, azok is vagytok és lesztek is! Hamarosan elmondok pár dolgot, miután mindenre másképp fogtok nézni!” – írta az Instagramra Jurij Habovda.

Azt hiszitek,hogy tönkretehettek???Soha!Halljátok soha!Néhány sportoldalhoz szòlnék ezúton és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő "megrendelt" cikkhez.Ti semmirekellők vagytok,akik az életükben semmit sem értek el,és akik csak a mások kudarcainak örülnek!Nem tudtok semmit a futballròl!Sok mindenen átmentem az életemben és ami a legfontosabb:őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában!Nem sajnálok semmit,ami ebben az utolsò három szezonban történt,keményen dolgoztam és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak,melyben játszottam!Minden épeszű ember,aki ismeri a labdarúgást,tudja ezt és látta is!!A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítògépes asztalnál,chipszet zabáltok,sört isztok és szart írtok másokròl!Gyengék voltatok,azok is vagytok és lesztek is!!!Hamarosan elmondok egy pár dolgot,miután mindenre másképp fogtok nézni!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik