DVSC: Az edzőbizottság nem fontolta meg jól a döntést - Bartha

Vágólapra másolva!
2010.07.02. 15:24
A DVSC-TEVA háza táján értetlenkedve fogadták, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nem Herczeg Andrást, hanem a Videoton vezetőedzőjét, Mezey Györgyöt választotta meg az előző szezon legjobb edzőjének.

„Örülünk, hogy a DVSC-TEVA az NB I-es bajnokság, a DVSC-DEAC pedig az NB II Keleti-csoport Fair Play versenyében a második helyen végzett, ezt ugyanolyan fontosnak tartjuk, mint a pályán elért eredményeket. Nagyon büszkék vagyunk csapatainkra, illetve edzőinkre" – fogalmazott a DVSC honlapjának adott interjújában Bartha Csaba sportigazgató.

„A Magyar labdarúgásért-díjat Szima Gábor, a DVSC-TEVA elnöke kapta, ami azt gondolom, elismerés az elmúlt években végzett áldozatos munkájáért. Nagyon sajnálatosnak tarjuk ugyanakkor, hogy az edzőbizottság nem elég körültekintő döntés hozott. Mezey Györgyöt nagyon nagy kvalitású edzőnek tartjuk, sok mindent elért már a szakmában, és méltán tartják az egyik legfelkészültebb és legnagyobb szakembernek nemcsak Magyarországon, de Európában is. Úgy véljük azonban, hogy az idén a Legjobb edző-díjat Herczeg András klubmenedzsernek kellett volna kapnia, mivel az általa vezetett csapat Magyarországon mindent megnyert, amit csak lehetett, illetve az együttest a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezette" – kritizálta a döntést Bartha.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik