DVSC: aláírt a kiesőtől távozó kapus – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.27. 18:11
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette a Gyirmót FC Győr kapusát, Nagy Sándort.

A klubhonlap beszámolója szerint Nagy Sándor kétéves szerződést írt alá a Debrecennel. A kapus az MFK Zemplín Michalovce elleni 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen már védte a DVSC kapuját.felkészülési mérkőzésen már védte a DVSC kapuját.

A 31 éves kapus 2016 januárjában a Bihor Oradeától (Nagyvárad) került Magyarországra, a Budapest Honvédhoz, majd egy évvel később a Gyirmót FC Győr szerződtette. A gyirmótiak kapuját kilenc bajnokin és egy kupameccsen őrizte a 2016–2017-es idény második felében.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Nagy Sándor(ukrajnai, Gyirmót FC Győr),Tisza Tibor(Nyíregyháza)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:Balogh Krisztián(Balmazújváros),Berdó Péter(Szolnoki MÁV),Bokros Tibor(Balmazújváros, ?),Kinyik Ákos(Budaörs),Kuti Krisztián(Cigánd),Sós Bence(Mezőkövesd),Varga Kevin(Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:Iszlai Bence(Haladás),Forró Gyula(Puskás Akadémia),Novota János(szlovákiai, Rapid Wien – Ausztria),Pekár László(Puskás Akadémia),Danijel Petkovics(montenegrói, MTK),Miha Vidmar(szlovén, szabadon igazolható, legutóbb NK Radomlje – Szlovénia)
Távozók:Frank Feltscher(venezuelai),Haris Handzic(bosnyák),Ivan Kelava(horvát),Verpecz István(Paks, szabadon igazolhatóként )
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics
(szerb, Puskás Akadémia),Osváth Attila(Vasas, onnan Puskás Akadémia),Szuk Hjun Dzsun(dél-koreai, FC Porto – Portugália)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Dusan Brkovics(szerb, lejár a szerződése, Vasas),Holman Dávid(Puskás Akadémia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik