DVSC: bosnyák szélsőt szerződtettek, Bódiért egymillió eurót kérnek a Viditől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 19:23
null
Ognjen Djelmic (Fotó: klix.ba)<br />
Szima Gábor, a Debreceni VSC tulajdonosa a csapat szurkolói ankétján bejelentette, hogy a klub szerződtette Ognjen Djelmicet – írta Facebook-oldalán a LokiBlog. A hírt később a klub hivatalos honlapja is megerősítette.

 

A 27 éves bosnyák futballista legutóbb a Zeljeznicarban játszott, ahol január 1-jével lejárt a kontraktusa, azaz szabadon igazolható volt. A játékos a nyáron szerepelt a Ferencváros elleni Európa-liga-párharc során is, sőt, gólt is szerzett. Djelmiccsel hároméves szerződést köt a klub.

A debreceni klub és a Videoton között megtörtént a kapcsolatfelvétel Bódi Ádám esetleges átigazolásáról, a Nemzeti Sport Online információi szerint a fehérvári klub ajánlatot is tett a szélsőért, ám egyelőre megegyezés nem született.

A dehir.hu beszámolója szerint Szima Gábor elmondta, kaptak egy 300 ezer eurós ajánlatot a Videotontól. Az igazgatóság erre azt mondta, hogy ha 1 millió eurót adnak, Bódi mehet. Azóta a Fehérvár módosította az ajánlatát, félmilliót ígért, de annyiért a DVSC nem adja. A klubelnök szerint egymilliót nem fizet a Videoton, így Bódi Ádám a Debrecen játékosa marad.

Az ankétról beszámolt a dvsc.hu is – az alábbiakból a klubhonlapon megjelent cikkből idézünk részleteket.

„Rövid történelmi áttekintés után Pethe Tamás, a Loki Szurkolók Egyesületének szóvivője bombázta kérdéseivel a DVSC elnökét. Többek között szó esett az ankét szervezéséről és a kaszinóból származó osztalékról is. Olyan pletyka járja, hogy a játékosok sokszor késve kapják meg a fizetésüket. Ezt Dombi Tibor és Sándor Tamás cáfolta meg. A pénzügyek részletes megvitatása után a nézőszám csökkenése került napirendre. A klub elnöke erre úgy reagált, hogy ez nem csak a Lokinál áll fenn, hanem országos jelenségről van szó. Véleménye szerint jobban ki kellene szolgálni a nézőket és jobb teljesítmény is kellene a csapattól ahhoz, hogy többen legyenek a mérkőzéseken. A nézőszámkérdés sok elégedetlen megszólalót is szült, majd Képíró János válaszában megfogalmazta: a DVSC volt először az a csapat, amely írásban tette le az asztalra az álláspontját, hogy nem ért egyet a klubkártya bevezetésével.”

„Felvetődött egy olyan kérdés is, hogy Szima Gábor vett-e ki kölcsön pénzt a DVSC-ből. A klub első embere elmondta: több pénzt költött a focira, mint kellett volna, és pénzre volt szüksége a vállalkozásainak. Cégei valóban kölcsönt kaptak rendes kamatra a DVSC-től, ezt az igazgatóság és a közgyűlés is elfogadta. Szima Gábor ígéretet tett arra, hogy a kölcsönt visszafizetik a cégei a DVSC-nek.”

Kondás Elemérhez az első kérdés az volt, hogy az együttes képes-e taktikát váltani mérkőzés közben. A csapat vezetőedzője elmondta, hogy képes, a tavasz folyamán ezt láthatják is majd a szurkolók.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL
Érkezők: Ognjen Djelmic (boszniai, szabadon igazolható, legutóbb Zeljeznicar – Bosznia-Hercegovina), Holman Dávid (FTC, az ősszel kölcsönben Lech Poznan – Lengyelország), Takács Tamás (DVTK)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Kertész Tamás (Békéscsaba), ifj. Sándor Tamás (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Kovács Lóránt (romániai, U. Cluj – Románia)
Távozók: Balogh Norbert (US Palermo – Olaszország), Zsidai László (Puskás AFC)
Kölcsönbe távozók: Geoffrey Castillion (holland, Puskás AFC), Sós Bence (Mezőkövesd), Szilvási Péter (Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bódi Ádám (Videoton FC), Szécsi Márk (Nyíregyháza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik