DVSC: a 21 éves fiatal minden esélyt próbál megragadni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 16:16
A DVSC-Teva 21 éves játékosa, Sós Bence a télen az első kerettel kezdte a felkészülést, majd – először pályafutása során – a csapattal tarthatott a törökországi edzőtáborba. A Loka fiatalja a dvsc.hu-nak beszélt eddigi tapasztalatairól.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek Belekben. Erős ellenfelekkel játszunk, ami nemcsak a csapat számára, hanem nekem is komoly erőfelmérő, hiszen korábban nem volt lehetőségem külföldi felnőtt együttesek ellen pályára lépni. Ilyenkor tapasztalhatom meg igazán, miben kell még sokat fejlődnöm. Azt rögtön éreztem, hogy a játék sokkal gyorsabb, mint amihez hozzá vagyok szokva, mert eddig többnyire az NB III-ban vagy az U21-es csapatban futballoztam.”

„Slakta Balázzsal vagyok egy szobában. Sokat használjuk az Xboxot, máskor lesétálunk a tengerpartra, időnként megnézünk egy-egy edzést, ami a hotel területén található pályán zajlik. Szoktunk pingpongozni is, tehát sosem unatkozunk.”

Sós Bence két mérkőzésen is pályára léphetett csereként. A Kutaiszi ellen egy félidőt játszott, és remekül teljesített, a szakmai stáb megdicsérte a meccs után.

„Úgy érzem, jól sikerült beszállnom, próbáltam hasznosan futballozni, a támadásból és a védekezésből is kivettem a részem. Igyekeztem jó labdákat adni, és többször is betörtem a tizenhatoson belülre, egy ilyen alkalommal felrúgtak, de sajnos nem lett belőle tizenegyes. Úgy vagyok vele, hogy minden esélyt próbálok megragadni. Veszítenivalóm nincs, amikor a pályán vagyok, mindent egy lapra teszek fel, mert csak így lehet előre lépni. A szakmai stáb bizalmat szavazott nekem, elutazhattam az edzőtáborba. Igyekszem élni a lehetőséggel, mert ilyenkor van esélyem a bizonyításra, én pedig szeretnék minél hamarabb bekerülni az első csapatba.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik