Debrecen sokkot kapott; Klujber BL-meglepetést remél

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.28. 22:42
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• A 33. forduló után egy nappal sem csitulnak a kedélyek Debrecenben. Az NB I-től búcsúzó hétszeres bajnok DVSC nehéz időszak elé néz, ugyanakkor az utolsó pillanatban megmenekülő paksiak vagy kisvárdaiak természetesen megkönnyebbültek. Szerhij Rebrov, a bajnok FTC vezetőedzője Franck Boli mellett csatárigazolással erősítené a támadószekciót, Hornyák Zsolt pedig a Puskás Akadémiával egy év alatt teljesítette a kétéves tervet: felzárkózni a Ferencváros és a Mol Fehérvár mögé. OTP Bank Liga-visszapillantó négy oldalon.
• A 33. forduló után egy nappal sem csitulnak a kedélyek Debrecenben.
Az NB I-től búcsúzó hétszeres bajnok DVSC nehéz időszak elé néz, ugyanakkor az utolsó pillanatban megmenekülő paksiak vagy kisvárdaiak természetesen megkönnyebbültek. Szerhij Rebrov, a bajnok FTC vezetőedzője Franck Boli mellett csatárigazolással erősítené a támadószekciót, Hornyák Zsolt pedig a Puskás Akadémiával egy év alatt teljesítette a kétéves tervet: felzárkózni a Ferencváros és a Mol Fehérvár mögé. OTP Bank Liga-visszapillantó négy oldalon.

• Klujber Katrin szerint erős lesz a következő idényben az FTC. A női kézilabda-válogatott jobbátlövője végre teljes idényt szeretne játszani a klubjában, amelytől a Bajnokok Ligájában is meglepetést remél. Papp Bálint interjúja.

• Verrasztó Zoltán nem túlságosan optimista. Az egykori világbajnok, olimpiai ezüstérmes úszó a járványt, a vakcinát, illetve az olimpiarendezést illetően sem látja rózsaszínűnek a közeljövőt, a fiatal tehetségeket félti az elkallódástól, ugyanakkor nem aggódik az idősebb úszók miatt. Kovács Erika interjúja.

• És ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – az 1930-as Újpesttel, az 1970-es mexikói labdarúgó-vb hazai tanulságaival és az 1970-es szombathelyi súlyemelő Európa-bajnoksággal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik