Csak a győzelem hiányzott Dunaszerdahelyen; Michelisz a legerősebb bajnokságra készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.17. 23:12
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Tőzsér Dániel szerint ifjú csapattársa, Zsóri Dániel az évtized gólját szerezte a Ferencváros ellen, és a Debrecen rutinos csapatkapitánya annak is örülhetett, hogy a tizenegyes elvégzése előtt változtatott az eredeti elképzelésén. Babják Bence írása.
Tőzsér Dániel szerint ifjú csapattársa, Zsóri Dániel az évtized gólját szerezte a Ferencváros ellen,
és a Debrecen rutinos csapatkapitánya annak is örülhetett, hogy a tizenegyes elvégzése előtt változtatott az eredeti elképzelésén. Babják Bence írása.

Kalmár Zsolt, a DAC játékosa csak azt sajnálja, hogy a dunaszerdahelyi arénát felavató meccset nem tudták még emlékezetesebbé tenni a Slovan elleni győzelemmel, bár a szurkolók így is fantasztikus hangulatot teremtettek. Nagy Zsolt írása.

Hiába tűnt a Szeged–Zaporizzsja férfi kézilabda BL-meccs előtt egyértelműen esélyesebbnek a szegedi alakulat, csak nehezen sikerült érvényesítenie a papírformát az ukránokkal szemben, ám a lényeg mégiscsak a győzelem, no meg hogy a válogatott beállósa, Bánhidi Bence révén megszületett a csapat jubileumi, 5000. BL-találata. A találkozóról Simon József tudósított.

A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata minden nehézség ellenére megvédte címét a Magyar Kupában, a csapatkapitány Vojvoda Dávid is elképesztő teljesítményt nyújtott a Falco elleni döntőben. A szolnokiak ászával Bobory Balázs beszélgetett.

Michelisz Norbert a harmadik téli tesztjén van túl a Hyundai-alakulattal, s ha apró lépésekkel is (ezen a télen csak ilyenekre van lehetőség), de halad előre. A WTCR-sorozat magyar pilótája szerint a valaha volt legerősebb túraautó-bajnokság előtt állunk, ettől függetlenül ő bizakodó. Tóth Anita interjúja.

Ezen a hétfőn sem hiányozhat nosztalgiamellékletünk, a Népsport. 1929: A második egyiptomi csapás; 1949: Egy hónap a példaképnél; 1959: 117 ezer néző a nyitányon; Futballnóták Pluhár István olvasatában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik