Bödét már nagyon várják Pakson; a tokiói olimpia dupla tétje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.08. 00:06
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Nincs mese, hogy válogatottunk életben tartsa Európa-bajnoki reményeit, a papíron a csoport leggyengébb együttese, Azerbajdzsán otthonából mindenképpen el kell hoznia a három pontot – jól tudja ezt Marco Rossi szövetségi kapitány és a magyar együttes keretének minden tagja. A helyszínről Pietsch Tibor jelentkezett.
Nincs mese, hogy válogatottunk életben tartsa Európa-bajnoki reményeit,
a papíron a csoport leggyengébb együttese, Azerbajdzsán otthonából mindenképpen el kell hoznia a három pontot – jól tudja ezt Marco Rossi szövetségi kapitány és a magyar együttes keretének minden tagja. A helyszínről Pietsch Tibor jelentkezett.

Még alá sem írt Paksra Böde Dániel, de leendő csapattársai erőt merítenek az érkezéséből. Tomiszlav Szivics vezetőedző szerint emberileg is nagy erősítés csapatának a hazai élvonal egyik legjobb támadója. Borbola Bence írása.

Tokió dupla tétje. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára a show-műsorrá alakuló világversenyekről, a sportpénzek felhasználásának ellenőrzéséről és az ifjúsági boksz-vb-t kísérő viharok tanulságairól is beszélt lapunknak. S. Tóth János interjúja.

A bajnok küldetése. Miközben a mezőny a hétvégi Kanadai Nagydíjra készül, Lewis Hamilton magasztosabb célokat is megfogalmazott, mint a győzelmi statisztikák hajszolása: a címvédő szeretne tenni azért, hogy a Formula–1 ne csupán a gazdagok sportja legyen. Zsoldos Barna háttéranyaga.

A Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar, francia kettős két sima szettben győzött a Roland Garros elődöntőjében, így az idei második, sorozatban a harmadik Grand Slam-versenyen is bejutott a fináléba – Babosnak összességében ez már a nyolcadik GS-döntője. Közben Rafael Nadal borzalmas időjárási körülmények között győzte le Roger Federert, Novak Djokovics és Dominic Thiem elődöntője viszont félbeszakadt. Klein Ron párizsi beszámolója.

Megszokott szombati Hosszabbítás-mellékletünk ezúttal is kiváló témákkal jelentkezik. Mi volt Csank János váci sikereinek a titka? Megtudjuk a Vác FC-Samsung bajnoki sikerének 25. évfordulóján; Milyen volt Cruyff, Messi és Maradona bemutatkozása a válogatottban? Mi, magyarok jól emlékszünk rá; Hogyan edz az érsekcsanádi thai-boxos Thaiföldön? Elmondja a K1 legjobbjai közé vágyó Vidákovics Patrik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik