Berúgta, hogy ne kontrázzon az ellenfél; Baji baja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.10. 22:55
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• A labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának utórezgései három oldalon. Simon Krisztián, az Újpest FTC elleni késői egyenlítő góljának szerzője úgy érzi, valamit visszakapott az élettől, Varga Roland még ma sem hiszi el, hogy elhagytak két pontot, Kisvárdán pedig Pavlo Lukjancsuk bevallotta, hogy azért lőtte be élete legnagyobb gólját, mert nem akarta, hogy ebből kontrázzon a Debrecen…
• A labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának utórezgései három oldalon.
Simon Krisztián, az Újpest FTC elleni késői egyenlítő góljának szerzője úgy érzi, valamit visszakapott az élettől, Varga Roland még ma sem hiszi el, hogy elhagytak két pontot, Kisvárdán pedig Pavlo Lukjancsuk bevallotta, hogy azért lőtte be élete legnagyobb gólját, mert nem akarta, hogy ebből kontrázzon a Debrecen…

• Százszázalékos magyar kézilabda-hétvége a Bajnokok Ligájában. A Veszprém, a Fradi és a Győr diadaláról Andreas Nilssonnal, Anne Mette Hansennel és Kovacsics Anikóval – bónuszként pedig szegedi siker Celjében.

• Baji Balázs szezonjának vége – pedig alig kezdődött el… Vb-bronzérmes gátfutónk szomorú véget érő edzéséről, a minimum a fedett pályás idényt, de lehet, hogy az egész esztendőt meghatározó sérüléséről Vincze Szabolcs igyekezett minden részletet megtudni.

• Az M4 Sport – az Év Sportolója Gála felvezetésében a nőkhöz értünk. Három nappal a díjátadó előtt Hosszú Katinka, Kozák Danuta, Babos Tímea és a legjobb fogyatékkal élő sportolók latolgatják saját esélyeiket.

• És ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – az építészként is klasszis Hajós Alfréd 100 éves stadionálmával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik