• Kilenc bajnoki mérkőzésen irányította az MTK labdarúgócsapatát Lucsánszky Tamás, de a munkáját nem kísérte szerencse: a kék-fehérek nyolcszor kikaptak, és kiestek az NB I-ből. A szakember sorsa megpecsételődött, a klub vezetősége a jövőben nem tart igényt a munkájára. A tréner lapunknak elmondta, nem szeretne magyarázkodni egy ilyen kudarcsorozat után, s pontosan tudja, akkor jár el a leginkább helyesen, ha csendben marad. Arra azért vállalkozott, hogy összegezze, az ő szemszögéből mi vezetett a kínos bukáshoz.

• Munkatársaink osztályzata alapján ez alkalommal is elkészítettük a labdarúgó NB I posztonkénti rangsorát. A listára csak 136 labdarúgó kerülhetett fel, ők azok ugyanis, akik legalább 17 bajnoki meccsen nyújtottak értékelhető teljesítményt. Összesen kilenc posztot határoztunk meg, így az év csapatába a középső védők és a középső középpályások közül ketten-ketten is bekerültek. Hogy miként fest az álomcsapat, megtudhatják összeállításunkból.

• A Formula–1 mezőnye a Monacói Nagydíjra készül, munkatársunk a helyszínen készített interjút a Mercedest irányító Toto Wolff-fal. A sportvezető csak most került olyan lelki állapotba az autósport legendája, Niki Lauda halála után, hogy a nyilvánosság előtt is beszéljen az érzéseiről. Wolff nem tagadta, a fényképeket nézegetve minden félórában könnyes lesz a szeme, de az egész csapatnak nagyon hiányzik az osztrák legenda.

• Sportkrém mellékletünk vendége ez alkalommal a cselgáncsozó Tóth Krisztián. A világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes dzsúdós vállalkozott egy kalandra is a kedvünkért, a SkyWard élménybázison részt vett egy élményrepülésen. Annak ellenére, hogy erős tériszonya van, saját bevallása szerint remekül érezte magát. A repüléssel úgy áll, hogy olykor könnyedén elviseli, máskor viszont szinte pánikszerű félelem fogja el. Hogy került-e igazán izzasztó helyzetbe, az is kiderül cikkünkből.