Molnár Rajmundra (balra) a Benficánál is felfigyeltek, és az U17-es válogatott csapattárshoz, a genki Németh Andráshoz (jobbra) hasonlóan hamarosan belőle is légiós lehet (Fotó: Facebook)

 

Molnár Rajmund a Bp. Honvéd-MFA U17-es keretének a tagja, és májusban részt vett a vb-szereplést kiharcoló U17-es válogatottal az írországi Eb-n, három meccsen játszott, Izland ellen gólt is szerzett.

Alighanem az Eb-n nyújtott teljesítménye is hozzájárult ahhoz, hogy szóba került a szerződtetése a portugál sztárklubnál, a Benficánál, amelynél már tesztelésen is járt. Úgy tudjuk, a próbajáték sikeres volt, és a lisszaboni klub szerződteti is a 2002. augusztus 28-án született labdarúgót.

A Honvédot kerestük az ügyben, a klub sajtóosztályától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy valóban voltak tárgyalások Molnár Rajmund ügyében a Benficával, de még nincs aláírt szerződés, így bővebb tájékoztatással nem szolgálhatnak.

Ha Molnár valóban a Benficához szerződik, akkor két magyar is futballozhat a klub utánpótlásában, a 2000-es születésű Csoboth Kevin 2016-ban került a lisszaboni klubhoz.